Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Kereskenyi: „Lucrările la autostrada M49, care va lega Nyíregyháza de Satu Mare, sunt în grafic”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a anunțat că lucrările la autostrada M49, care va lega Nyíregyháza de Satu Mare, sunt în grafic. În prezent, se lucrează intens la primii 28,8 km ai acestui proiect important pentru regiune.

Guvernul Ungariei a alocat recent finanțarea necesară, în valoare de 189 miliarde forinți, pentru construcția ultimului tronson de 18 km, care va ajunge până la granița dintre România și Ungaria.

„O veste bună pentru Satu Mare! Construcția autostrăzii M49 spre Satu Mare este în grafic, se lucrează din plin la primii 28,8 km. Guvernul Ungariei a asigurat acum finanțarea de 189 miliarde forinți necesară pentru construcția ultimului tronson de 18 km până la granița dintre România și Ungaria. Odată cu finalizarea așteptată a proiectului în 2027, se va lega Nyíregyháza de Satu Mare, consolidând astfel cooperarea economică și socială dintre Ungaria și România”, este mesajul primarului Kereskenyi Gabor.

13 comentarii

  1. Doar atât Răspunde

    Păi da, astea nu depind de noi. Că dacă ar fi după noi … Haiai……. Dar pe cât pariu că ungurii vor termina cap-coadă austrada și noi tot nu vom reuși să terminăm niște kilometri de drum expres?????

  2. Milițianul Răspunde

    1 la mână, nu are treabă primarul SM cu drumul sau autostrada sau ce o fi pentru că nu e în municipiu…
    2 la picior de lemn , la noi nici nu s-au terminat cu contestațiile la proiect…
    Așa că nu înțeleg de ce se bagă în seamă polgarmesterul bețiv….
    S-a trezit din beție oare?
    Dezinsecția țânțarilor, dar nu cu apă de ploaie, când o face?
    Plătim taxe și impozite la stat ca mafioții din primării să boscheteze efectiv?
    Marș la ciurdă STIMAȚI TRÂNTORI în frunte cu POLGARMESTER

  3. Nha Răspunde

    Poate ne spune si cand se vor marca strazile mai recent sau mai putin recent asfaltate, de ex Unirii care e de dinainte de alegeri ?!

  4. Ionel Răspunde

    O fi primit Gabor încă o sarcină de la Viktor Orban? Aceea de purtător de cuvânt al părților regatului Ungariei (ptiu, Parțium)?

  5. Drum expres, nu autostradă! Răspunde

    Muieeee PSD!

  6. aiurea Răspunde

    Purtătorul de trenă se laudă cu ce face stăpânul, de parcă ai avea vreun merit 🤮

  7. Nelu Răspunde

    Bravo , primar ca asta nu am mai avut ! Sa taca heiteri de la PSD si PNL , si restu care le place sa stea in Cacat

  8. Marino Răspunde

    Ungaria va ajunge la granița, cu drumul mult lăudat, și Satu Mare va mai avea mult de lucru, deoarece,la cum se mișcă treburile, situația este clară.Nu mai vorbim de celebrul drum județean, de la Borlești la Satu Mare, unde,se tot peticesc gropile, în sistem una da, două nu, exemplu clar,la Roșiorii.Tot înainte, Tovarășii de la Județ

  9. Doar atât Răspunde

    @Marino. Noi avem partea mai grea. Noi trebuie să ne învingem propria noastră impotență. 🤔😉 Când s-a vorbit de drumurile expres a fost momentul 2007. Atunci autostrada în cauză la unguri abia trecuse de Tokaj la TIsa și înainta spre Nyiregyhaza. Noi de atunci de abia acum ne-am apucat de lucru, drumul expres Satu Mare – Baia Mare pluteste undeva în spațiul virtual iar ungurii deja ajung la graniță. E o nimica toată! Doar vreo 200 de km!!! Doar atât.

  10. Vasile Răspunde

    No bine bine da in numele cui vorbeste Keskereniu s’-a le zica si satmarenilor cine-l plateste s-au de unde vine borotu.

  11. Opincarul Răspunde

    Ce treabă are Kereskenyi cu guvernul Ungariei????? De când este un primar din Romania ( fie el și UDMR )trompetă a FIDESZ? O fi cetățean maghiar? O fi jurat credință statului vecin? Gabore, revină-ti și vezi-ti de ograda ta!

  12. Fox Răspunde

    Ne interesează mai mult ce face el pentru comunitate nu ce fac ungurii la ei în tara…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.