Ultima actualizare: azi, 08:29

Locale

Mesaj de mulțumire pentru un medic de la Spitalul Județean Satu Mare: ,,Ați avut grijă de fratele meu”

Olimpia Farcaș Duarte, de la Ambasada României la Lisabona, a transmis un mesaj de mulțumire pentru medicul Nicolae Bidilean și echipa medicală de la Secția Otorinolaringologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare: ,,Ați avut grijă de fratele meu”.

Redăm, mai jos, mesajul complet:

,,Stimate domnule doctor Nicolae Bidilean, în acest mod doresc să-mi exprim mulțumirea și recunoștința față de modul în care personalul medical din Secția Otorinolaringologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, a avut grijă de fratele meu FARCAȘ COSMIN, născut la data de 20 Septembrie 1979 în localitatea Satu Mare, care s-a aflat internat în perioada 26.08.2024-04.09.2024.

Suntem mândri că în România, la Satu Mare, orașul meu natal, lucrează astfel de profesioniști înalți și în primul rând oameni minunați! Mulțumesc, domnule doctor, pentru munca și dedicația dvs.!”, a transmis Olimpia Farcaș Duarte, de la Ambasada României la Lisabona.

7 comentarii

  1. Toader din Camarzana Răspunde

    Pãi la ce ….. , nici nu ma mira nimica , la noi în Camarzana , cine aratã asa , este un alcolist

    • Unul Răspunde

      @Toader din Camarzana……! si tu zicala ai ca : de taceai … ,cu siguranta nu. Na aste este!

    • ... Răspunde

      Când ziceam pe vreme de pandemie că sunt prea puțini, dar unii sunt dedicați meseriei m-am gândit în primul rând la dânsul. Toadere …., omul ăsta dacă e ceva vine înapoi și intră în operație dacă e ceva și trebuie salvat viața omului, nici nu stă pe gânduri. Cam atât despre mutra de alcoolist, mutră de bleg ce ești, handilău de Toader. Și mie mi-a salvat la propriu pe cineva din familie după un accident urât. Nici nu stă la discuție, și atenție nu acceptă nimic. Rețineți asta.

  2. Toader din Camarzana Răspunde

    Bai tu acesta ‘ unul’ stii foarte bine ca esti un …. ambulant, iar … sm la fel, de ce sugeti castraveti , si stergeti comentarii , ia sa mi spuneti voi mie , ca noi ãstia din Cãmãrzana , unde este si cabana zânelor , nu acceptam asa ceva , avem o parare si vrem sa se auda peste mari si peste tãri , asa ca vreau sa apara toate comentariile mele , ati înteles , …

    • Norick Răspunde

      Dikk mou . Cel mai tare din parcare… 😛 😀 🙂

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Da aista făea amu 50 de ani Giro de Cămărzana și acum s-a șucărit pe copiii care vor face concurs de mountain bike la Viile SM și acuma vrea și el trofeu retroactiv! Că acum 50 de ani mă-sa la trimis cu bițigli la magazinul sătesc pentru ceva țigară și untdelemen și a ajuns întreg acasă. Ce vrei de la unul retardat în halul ăsta? Ăsta trăiește într-o bulă. Și dacă socotești că veșnic e beat????? Trist e că are și drept de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.