Ultima actualizare: azi, 14:21

Locale

Șofer din Satu Mare, oprit de polițiști. Bărbatul se plimba cu o armă letală în mașină

Șofer din Satu Mare, oprit de polițiști. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, se plimba cu o armă letală în mașină, informează vasiledale.ro. În autoturism se afla și o altă persoană.

Concret, potrivit sursei citate, la data de 20 septembrie, în jurul orei 20:50, patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa a oprit pentru control o autoutilitară, la ieșirea din localitatea Asuaju de Sus – Maramureș, spre localitatea Bârsău de Sus – Satu Mare.

Cu ocazia controlului s-a stabilit faptul că la volan se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în comuna Bârsău, județul Satu Mare, iar pe bancheta din spate a fost găsită o armă letală de vânătoare având cartuș pe țeavă și cinci cartușe.

Nici conducătorul auto, nici pasagerul aflat în autoutilitară nu au putut prezenta vreun document sau vreo autorizație de vânătoare pentru vreo specie de interes cinegetic. Polițiștii au efectuat testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul este deținător legal de arme, fiind membru vânător într-o Asociație de vânătoare din județul Satu Mare.

Arma și muniția au fost ridicate în vederea confiscării și expertizării. În cauză polițiștii Secție 3 Fărcașa au beneficiat de sprijin din partea specialiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic.


Sursa – vasiledale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.