Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

USR Satu Mare și-a desemnat candidații la parlamentare. Radu Panait deschide lista la Camera Deputaților

Ieri, în cadrul conferinței județene USR Satu Mare, membrii filialei au votat pentru stabilirea ordinii pe listele candidaților USR la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat, pentru județul Satu Mare. La alegeri s-au înscris 12 membri USR, dintre care 5 pentru lista Senatului și 7 pentru lista Camerei Deputaților. Președintele filialei USR Satu Mare, Diana Creț, a fost desemnată să deschidă lista pentru Senat, iar Radu Panait a fost ales pe prima poziție pentru Camera Deputaților.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de USR Satu Mare, printre candidații pentru un loc pe liste se numără: Florin Hendea, specialist în securitate cibernetică; Mircea Călin Cătălin, antreprenor în domeniul HoReCa și absolvent în industria ospitalității; Robert Zob, senator USR în funcție; Rus Sorin, antrenor de fitness și influencer; Dutcaș Nicolae, consilier local Turt; Corina Turner, antreprenoare și inginer; Vasile Ciora, consilier local Călinești Oaș; Vlad Pop, specialist IT și consilier local Valea Vinului; Oșan Flaviu, consultant fonduri europene și Ingrid Bouler, inginer chimist.

Votul s-a desfășurat prin metoda votului universal, cu buletine de vot, iar peste 150 de membri cotizanți USR au fost prezenți la conferința județeană pentru a-și exprima opțiunile.

,,Candidații USR sunt profesioniști integri, cu rezultate în domeniile lor de activitate. Sunt oameni implicați în comunitățile lor, care au contribuit la bunăstarea acestora atât prin funcții politice alese, nu numite, cât și prin activitățile lor civice și spiritul critic, contribuind la consolidarea democrației din România”, transmite USR Satu Mare.


Sursa: Comunicat de presă USR Satu Mare

7 comentarii

  1. Mircea Govor(gropar) Adrian Cosma(papagal) Răspunde

    Nu îmi era dor să ai văd fața lui acesta și nici a lui Govor l.

  2. #usereplusminus Răspunde

    Ce să zic. Încă un deputat-degeaba cu 4 ani pierduți în scaunul cu puf preîncălzit pe degeaba. Din păcate nu e singur. Mai e și un Cristescu. Iar înainte au fost alții tot așa. Nu s-a întâmplat decât o schimbare a ștafetei. La sfârși de noiembrie să nu uitați să mergeți la vot, p@lime!!! Asta ca să știți care vă este apelativul. Aia care nu vi se spune verde-n față. Sunt curios ce propune #Io-sunt-Radu-Panait pentru următorul mandat degeaba??? Ce promite că nu va face?????

  3. c-block Răspunde

    Asta ca și cultură generală, În Suedia membrii Riksdag sunt aleși pe mandate de 4 ani. Dar atenție, salarizarea lor este mai mult de formă – cam 25.000 RON/lună la cursul actual. Din această cauză suedezul întreprinzător nu se agită să facă pe politicianul că e o nimica față de cât poate câștiga ca și întreprinzător. Că la ei nu bugetarul este vârful salariilor mari!!!!! Așa că aproape jumate din parlamentari sunt femei care au timp să facă politică pe lângă familie. Și acolo nu prea vezi din astea că ți se bagă și pe gaura cheii că #votează-mă că promit! 🤔😢😮🤮 După părerea mea legea alegerilor ar trebui modificată pentru că deja a atins cote alarmantecă se promite apoi nu se face absolut nimic! Și asta fără nici o repercursiune. Și pe vremea comunismului la unguri de ex. era un paragraf în legea lor că dacă deputatul nu-și respectă cuvântul dat cei din circumscripția sa pot declanșa rechemarea lui din post dacă 15% sunt de acord cu asta, bineînțeles după un referendum local. Poate asta o fi cauza că acolo nu prea își permit să facă ce fac ai noștri???? Cazul cel mai elocvent, președintele țării cu două mandate degeaba!

  4. cetatean Răspunde

    cel mai bine are fi sa primeasca puscarie 4 ani exact cat e madatul in caz ca nu se tin de enunturile facute in timpul campaniei

  5. USR Răspunde

    Da domnul senator pe unde e ??? Halal oameni

  6. Marius Groza Răspunde

    Vom avea primul cuplu sotul- Deputat, sotia -Senator.

    • sătmărean nedumerit Răspunde

      Nu cred. La scorul actual USR nu are șanse la un senator. Și dacă stăm și ne gândim ce a făcut? ABSOLUT NIMIC!!!! În situația dată un senator vor avea clar cei de la UDMR și unul PSD. Trebuie să se petreacă ceva accident la redistribuire grozav ca să fie altfel. USR va avea un deputat și atât. Restul sunt vise umede. ȘI asta e prea mult dacă ne uităm la perfomanța concretă prestată din ultimii 4 ani. Depinde și pe ce loc vor ieși pe plan local, adică ce face AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.