Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

VIDEO. Continuă cozile la Electrica, în Satu Mare. Oamenii stau la rând, angajații stau încuiați în sediu

Continuă cozile la Electrica, în municipiul Satu Mare. Oamenii stau la rând, în timp ce angajații stau încuiați în sediu. 

Noi cozi în fața sediului Electrica din centrul municipiului Satu Mare. Oamenii stau la rând și încearcă să-și rezolve problemele, iar angajații se fac că plouă. Aceștia din urmă stau încuiați în sediu. Imaginile au fost surprinse la începutul acestei săptămâni.

,,Electrica Satu Mare, sediul e închis cu cheia. Programul e până la 15.30, iar noi stăm dimineața la coadă”, spune o sătmăreancă.

@portalsm

Continuă cozile la Electrica, în Satu Mare. Oamenii stau la rând, angajații stau încuiați în sediu.

♬ sunet original – portalsm – portalsm

12 comentarii

  1. @Norick Răspunde

    DE CE NU LE DAU FOC OAMENII???

  2. H&R Răspunde

    Se poate rezolva mai tot online.

  3. Erdei Andrei Răspunde

    Buna ziua !
    Cu toata stima, nu am cu nimeni nimic, dar cand asa zisi “ziaristi” vorbesc, fara sa se documenteze, vorbesc doar din auzite, din birou, nu pot trece cu vederea! Si eu am avut “contact” cu Domnii din acele birouri, pot sa va spun ca nu sunt incuiati, pot sa va spun ca am facut programare on line, sin in ziua respectiva, la ora respectiva am venit, nici cu un minut mai devreme, si pot sa va spun ca nu am asteptat niciun un minut in plus: cand a venit timpul programat de mine, am intrat! Ce tot vorbiti, si prostimea(pleava) va si crede; nu sunteti altceva decat niste senzationalisti!

    • Sorin Răspunde

      Nu este vorba ca angajatii sunt incuiati la cap,este vorba ca :oamenii stau la rand si portile de intrare sunt inchise(incuiate).

  4. Satmarean 1 Răspunde

    @Erdei Andrei.Corect. Asa am procedat si eu.

  5. Mircea Marghitas Răspunde

    Adrian Cozma, hai cu pizza si ceai

  6. porcar sm Răspunde

    porcar sm esti 0 barat….. din aceasta filmare cum deduci ca angajatii fac ca ploua ??? Eu de cate ori trec pe acolo, fiecare angajat are client si in plus 2-3 mai stau inauntru si asteapta….
    Ca stau incuiati…. e si normal. Credeti ca daca inauntru ar sta cei 50 de oameni care stau la coada si fiecare injura si huidui ar mege treaba mai eficient…

  7. Vulpea bi-polara Răspunde

    Portareasa aceea blonda cu parul lims e de o nesimtire si rautate rar intalnita…da prostului putere si fii sigur ca va abuza de ea. Unde a-ti gasit-o? Inteleg de micuta aceea simpatica, care pare a fi protejata cuiva cu cohones, dar proasta aceea de la poarta? Locul.ei ar fi la ciurda, desi nici animalele nu ar trebui tratate asa.

  8. Freud Răspunde

    Din cea am văzut, citit pe acest site “de stiri” constat că nu e altceva decat o troacă de lături, în care multimea de comentatori nemultumiți și cei plătiți își varsă frustrările personale reflectate pe temele de o calitate josnică a așa portalului.
    Sper ca o dată CNA sa se autosesizeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.