Ultima actualizare: azi, 11:19

politia
Locale

Bătaie în Satu Mare. Conflict spontan oprit cu intervenţia Poliţiei

Bătaie în Satu Mare. Încăierare  între mai multe persoane în municipiul Satu Mare. La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 14.54, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați, prin apel 112,  cu privire la faptul că pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare ar avea loc un  scandal între mai multe persoane.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, care, din primele cercetări, au stabilit faptul că între mai multe persoane, cu vârste cuprinse între  24 și 45 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, aplicându-și lovituri reciproc și manifestându-se violent, cauzând astfel, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale,  fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un comentariu

  1. Aspi Rina Răspunde

    Primăria Satu Mare care este proprietara blocurilor în care trăiesc acești viteji ar trebui să aibă non stop în zona respectivă echipaje de poliție locală .Oamenii din vecinătatea acelor blocuri insalubre trăiesc un adevărat coșmar din cauza acestor animale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.