Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTOGALERIE. Carnavalul Toamnei la creșa „Punguța cu doi bani” din Satu Mare!

Carnavalul Toamnei la creșa „Punguța cu doi bani” din Satu Mare. Toamna a fost celebrată cu entuziasm de copiii de la creșa „Punguța cu doi bani” din municipiul Satu Mare, printr-un proiect tematic intitulat „Carnavalul Toamnei”, desfășurat în perioada 21-25 octombrie. Micuții au avut ocazia să descopere frumusețea acestui anotimp prin activități interactive, jocuri, costume, decorațiuni tematice, picturi pe față și concursuri captivante.

Una dintre activitățile mult așteptate a fost concursul pentru cel mai creativ dovleac, fie sculptat, fie pictat, care a pus în valoare imaginația copiilor. Scopul principal al acestui proiect a fost consolidarea cunoștințelor despre anotimpul toamna și bogățiile sale, copiii fiind încurajați să descopere și să înțeleagă caracteristicile acestuia, de la fructe și legume, la flori și culorile vibrante ale naturii.

Activitatea a fost coordonată de educatoarele Nintaș Andreea, Tocaciu Alexandra, Bob Gabriela, Ciorcaș Mădălina, alături de coordonatoarele Csengeri Ingrid și Marina Adriana. Suportul echipei a fost completat de infirmierele Kovács Timea, Dindiligan Olimpia, Țibrea Ana, și de echipa culinară Ardelean Ioana și Tempe Florica. Directorii unității, Mekker Erika și Molnar Réka, au susținut și coordonat această inițiativă educațională, transformând “Carnavalul Toamnei” într-o experiență de învățare memorabilă și distractivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.