Ultima actualizare: azi, 19:49

Locale

Cuplu din Satu Mare, trimis în judecată! Soția i-a încredințat mașina soțului beat și fără permis

Cuplu din Satu Mare, trimis în judecată! Un cuplu din Satu Mare, soț și soție, se confruntă cu acuzații grave după ce au fost prinși în flagrant comițând împreună infracțiuni rutiere. Potrivit procurorilor, soțul, aflat sub influența alcoolului, a condus fără permis autoturismul soției sale, care i-a încredințat mașina în mod conștient, știind că nu deține permis de conducere.

În seara incidentului, cuplul a consumat băuturi alcoolice la domiciliu, iar, după miezul nopții, soțul a insistat să conducă mașina pentru a merge la un magazin din apropiere. Deși conștientă de starea lui și de faptul că nu are permis, soția a fost de acord, preferând să-l însoțească pentru a preveni un eventual accident. Însă, decizia lor a avut consecințe grave: la scurt timp după ce au părăsit magazinul, au fost opriți de poliție, iar testele de alcoolemie au arătat o concentrație de 2,46 g/l alcool pur în sânge la prima probă a șoferului.

Procurorii au reținut faptul că soția, deși posesoare de permis, i-a permis soțului să conducă în condițiile în care acesta nu avea dreptul legal.

Amândoi au fost trimiși, acum, în judecată. Soțul este acuzat de conducere fără permis și sub influența alcoolului, iar soția de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis și se află sub influența alcoolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.