Ultima actualizare: azi, 10:45

Locale

FOTO. Primarul Păuleștiului, Zenoviu Bontea, a fost reînvestit în funcție: ,,Va continua planul de dezvoltare a comunei”

Primarul Păuleștiului, Zenoviu Bontea, a fost reînvestit în funcție. La ceremonia care a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, a participat și conducerea Partidului Național Liberal Satu Mare.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de PNL Satu Mare:

,,Primarul liberal, în persoana domnului Zenoviu Bontea, a fost reînvestit pentru a continua planul de dezvoltare a comunei Păuleşti. De când este primar, toată lumea vrea să se mute aici și să-și dezvolte afacerile, deoarece a reușit într-un timp foarte scurt să creeze condițiile propice de trai, iar oamenii se simt fericiți și împliniți!

Prioritatea în toate mandatele sale de până acum a fost accesarea tuturor fondurilor europene sau guvernamentale disponibile. Printre proiectele care au beneficiat de asemenea finanțări, a se vedea asfaltarea străzilor, extinderea sistemului de canalizare, extinderea rețelei de alimentare cu gaz metan, căminele din Păulești și Amați, grădinița din Petin, grădinița din Ambud, sala de sport din Amați, ori căminul din Rușeni, modernizarea dispensarului din Păulești, pista de biciclete pe digul Someșului etc.

De asemenea, a reabilitat și dotat cu echipamente moderne toate școlile, grădinițele din fiecare sat al comunei, astfel încât toți copiii, indiferent în ce comunități s-au născut, au acces egal la învățământ în cele mai bune condiții posibile. Mai mult, au accesat și programul ”O masă sănătoasă” și toți copiii beneficiază gratuit de o masă caldă în fiecare zi la școală, ceea ce este o măsură care contribuie la reducerea abandonului școlar.

Una dintre cele mai mari realizări este adoptarea planului urbanistic general, după foarte multe impedimente. Oare în Municipiul Satu Mare de ce acest lucru nu este posibil?

În final, dorim să-i urăm mult succes domnului primar și echipei sale în activitatea din următorii 4 ani și avem convingerea că Păuleștiul va rămâne un model de comunitate modernă în orice țară europeană, cu o infrastructură in plină dezvoltare și facilități specifice unui stil de viață de tip urban”.

8 comentarii

  1. Ionut Răspunde

    Un mare sugaci!.

  2. Michael Ciul Răspunde

    De unde are Bontea zeci de hectare de teren in Paulesti, Botiz si Lazuri ?

    • Ionut Răspunde

      …din cele două mandate de primar, un tâlhar și mincinos de primă clasă!

    • Ionut Răspunde

      ….un securist împuțit, uns cu toate alifiile, dacă nu ești cu el în hoții și combinații ești împotriva lui, ești instanta scos din tot și toate chiar dacă vrei să fi corect și cinstită față de tine și de comunitatea pe care o reprezinți!

  3. Tercsike Răspunde

    O vândut ilestău la boldu’ din Kismajteny!

  4. Ecologistul Răspunde

    Poate in acest mandat mai asfalteaza cateva strazi ca strada lui este deja asfaltata de mult fara sa aiba legatura ca celelalte strazi de linga care nu au asfalt.Dar na ,este primar si poate. Vecini de strada sunt fericitii ca au strada asfaltata.

    • Ionut Răspunde

      …poate își mai aranjează câteva zeci de hectare de teren…..in rest a făcut un mare căcat …tot ce a făcut a făcut din bani europeni și din contribuția cetățenilor comunei…restul minciuni ordinare la care se pricepe de minunea!

      • George Răspunde

        Ne-a mințit și pe noi locuitorii satelor Amati, Ruseni, Hrip că din martie se vor face lucrări la extinderea instalație de gaze, până l-am votat, a trecut martie a venit noiembrie și gazele sunt nicăieri, important este că am fost proști și l-am votat, un mincinos, să îi fie rușine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.