Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

FOTO. Toma Betea, la al optulea mandat de primar al comunei Racșa

Toma Betea a depus, în această după-amiază, jurământul pentru cel de-al optulea mandat de primar al comunei Racșa. Alături de el au fost membrii Partidului Social Democrat din județul Satu Mare și comunitatea din Racșa.
Printre participanți s-au numărat: Mircea Govor – președintele PSD Satu Mare, Ioan Tibil – prefectul județului Satu Mare, Gabriel Leș – prim-vicepreședintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca – secretarul executiv PSD Satu Mare și primarul orașului Negrești-Oaș, Lenuța Cornea – președinte OFSD Satu Mare și primarul comunei Bixad, Ciprian Crăciun – prim-vicepreședinte PES România, Gabriela Tulbure – primarul orașului Seini, Cătălin Filip, Gheorghe Marincaș – consilieri județeni, Radu Iancu – directorul de cancelarie al prefectului, Constantin Fanea – viceprimarul orașului Negrești-Oaș, Ioan Popa – viceprimarul comunei Cămârzana, Eugenia Sabău – președinte OSSD Satu Mare, Bianca Șorian – președinte TSD Satu Mare, Sorin Stănean – președinte TSD mun. Satu Mare și Gavril Măgurean – președinte TSD Racșa.
De asemenea, consilierii locali din Racșa și-au început mandatul, alături de primarul Toma Betea, cu un nou set de obiective pentru dezvoltarea comunei. Aceștia și-au asumat responsabilitatea de a sprijini primarul în realizarea planurilor de infrastructură, educație și servicii publice, în beneficiul întregii comunități.
„Îl felicităm pe domnul primar Toma Betea pentru longevitatea și implicarea sa în serviciul public și le dorim atât lui, cât și consiliului local, succes deplin în realizarea obiectivelor pentru binele comunei Racșa”, transmite PSD Satu Mare.

7 comentarii

  1. P.S.D.Satu Mare. Răspunde

    O gașca de hoți.

  2. Gheorghe Răspunde

    Cred că au metrou, zgârie nori, autostrăzi în Racșa

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Din 2010 e primar de Racșa. Înainte a fost primar de Orașu Nou. Și de când s-au separat în mod interesant nu mai sunt scandaluri la alegeri. Nici la Racșa și nici la Orașu Nou. Cel puțin pe criterii etnice. Așa că nu amestecați treburile că iese un leciou de marameladă de ghiveci. I-auzi acolo, primar de 8 mandate la Racșa!!!!! Bravo lui! Numai cum se spune să nu cumpărați cai de la cupeți de Racșa. În rest toate cele bune. Diaspora așteaptă apelul ca să știe când trebe ghinit acas din UK la vot iar. Că acum bate vântul prin mărețul sat. Dar nu-i bai! De campanie probabil iar se pregătește ceva megasindrofie cum a fost și cu Geoană pe vremuri. Nimic nou, doar persoanjele se schimbă. Asta vreți, asta căpătați! Apoi că să nu vă plângeți.

  4. ana Răspunde

    Mi greata cand vad cum unii se afiseaza in toate pozele.Musai sa apara langa toti primarii PSD !

  5. IMPOSTORII Răspunde

    S-a saturat lumea de voi PSD. Nu va mai votează nimeni, a-ți făcut țara praf ani de zile. Ați dat cu o mana și ați luat cu două. Creșteți pensiile, apoi scumpire și impozite mărite pana la cer. Sunteți doar niște IMPOSTORI. Dar cum pulimea e multă,,……….

  6. Varu Răspunde

    Cum nu-i votează bă?tu nu vezi?Fraierii nu se gată niciodată,doar se schimbă.Votati HAUR.Eu susțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.