Ultima actualizare: ieri, 20:33

Locale

FOTO/VIDEO. Mircea Govor și Cătălin Filip, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare

Mircea Govor și Cătălin Filip sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare. Cei doi au fost votați astăzi, vineri, 25 octombrie 2024, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean.

Trei persoane au fost propuse pentru cele doua posturi de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. Au fost propuși Mircea Govor și Cătălin Filip de la Partidul Social Democrat, iar reprezentantul AUR, Victor Constantinovici, l-a propus pe Eugen Kovacs, însă acesta din urmă a refuzat.

Astfel, în urma votului secret exercitat de consilierii județeni aleși, Mircea Govor și Cătălin Filip, ambii de la PSD, îl vor seconda pe președintele Pataki Csaba la conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

,,Am revenit după două mandate trecute să fiu la al treilea mandat de vicepreședinte al Consiliului Județean alături de o echipă, spun eu, foarte puternică, serioasă și alături de domnul președinte Pataki Csaba vom face o echipă redutabilă pentru județul Satu Mare”, a declarat Mircea Govor.

12 comentarii

  1. Alma Răspunde

    Era clar ..nicio noutate..Mai bine ar lasa tinerii sa se afirme..

  2. alin Răspunde

    Mult succes, in noul mandat!

  3. SOARTA Răspunde

    Să le dea Dumnezeu, ce merită tuturor, lor și familiilor lor, că justiția a murit demult în tara asta, a fost confiscata de politicienii mafioți. Singura speranță doar în Dumnezeu. Așa să vă ajute Dumnezeu pe voi și familiile voastre dacă furați din vântul public și nu sunteți în slujba cetățenilor. Amin

  4. Satmarean Răspunde

    SOARTA ! Parca e un pic de rautate in exprimare . Ce ai cu familiile lor ? Nu ti teama ca ce spui se poate intoarce ? Poate ai familie …..

  5. Gerula Răspunde

    M..e PSD !!!

  6. Adi Răspunde

    Succes PSD! Liberalii au ajuns la picioarele broaștelor!

  7. GUNOIUL Răspunde

    CĂCATUL de GOVOR precum o SUGATIIVĂ a BANULUI PUBLIC. Îi place CIOLANUL și de obicei îl ROADE până la OS. Mă VIERME MARȘ LA SUPUR ÎNAPOI

  8. K9 Răspunde

    Am curiozitatea daca au sa plateasca salariile asistentilor maternali

  9. Calin Culcean Răspunde

    Succes!

  10. c-block Răspunde

    Am o nelămurire. Peste o lună și sut alegeri și Govor e primul pe listă la deputați. Deci 99% va avea mandat de deputat. Și atunci ce folos are mișcarea asta? Idem în cazul primăriței de Negrești prima pe listă la senat. 🤔😲😮

    • Ionut Răspunde

      Să le arate la fraierii din PNL că el este jupânul și obține ce funcții vrea p…la lui unde vrea și când vrea, asta înseamnă să fi barosan, Adrian Cozma bagă la cap!:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.