Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Kereskenyi laudă un dezvoltator imobiliar. A făcut prima dată drumul, apoi construcțiile

Kereskenyi laudă un dezvoltator imobiliar. A făcut prima dată drumul, apoi construcțiile. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat importanța reglementărilor impuse, în ultimii ani, în domeniul urbanismului, menționând că acestea au avut un impact pozitiv asupra dezvoltatorilor serioși și au contribuit la eliminarea practicilor speculative în imobiliare.
Kereskenyi a dat ca exemplu de bune practici în acest sens un proiect imobiliar de pe strada Păuleștiului, unde investitorul a prioritizat realizarea infrastructurii – drumuri, trotuare și rețele de utilități – înainte de a începe construcția blocurilor și caselor. Prin acest mod de acțiune, viitorii locatari nu vor fi nevoiți să se mute într-un șantier sau în condiții improprii.

„Reglementările impuse în ultimii ani în domeniul urbanismului au adus reguli clare ce au ajutat dezvoltatorii serioși și au lovit în samsarii imobiliari. Un exemplu de bune practici îl putem găsi pe strada Păuleștiului, acolo unde investitorul, înainte de a se apuca de construcția blocurilor de locuințe și a caselor, a realizat prima dată infrastructura: străzi, trotuare, rețele de utilități. Astfel, viitorii locatari nu se vor muta în câmp și în noroaie. Satu Mare, Înainte!”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

4 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Domnu dezvoltător, când vorbești cu Polgarmesterul,nu stai cu mâinile în buzunare.
    Asta e o regulă de 7 ani de acasă 😱

  2. Gogu Răspunde

    Poate sunt colegi de pahar la Macska.

  3. +++ Răspunde

    Oare a respectat reglementările?
    Nu cumva era nevoie de infrastructură pentru ca marketu să poată fi construit? Deja ăștia pun marfa pe raft,🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.