Ultima actualizare: azi, 11:19

Accident Odoreu decedat
Locale

FOTO/VIDEO. Motociclistul accidentat la Odoreu a murit la spital. Avea 24 de ani

Motociclistul accidentat la Odoreu a murit la spital, au declarat reprezentanţii unităţii spitaliceşti petnru PortalSM. Tânărul avea 24 şi se întorcea spre Satu Mare cu un grup de motociclişti. La intrarea în Odoreu, dinspre Băbăşeşti, tinerii se depăşeau între ei. El era angajat în depăşirea unei alte motociclete, dar s-a ciocnit cu aceasta, după care a fost proiectat într-un autoturism care circula din sens opus. În urma loviturilor a fost grav rănit şi transportat la spital cu răni grave. Azi noapte a murit la Terapie Intensivă.

Ce spune Poliţia:

La data de de 27 octombrie a.c., ora 17.56, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19 F, între localitățile Odoreu și Medieșu Aurit. Din primele verificări de la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 24 de ani, din municipiul Satu Mare care conducea o motocicletă, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alte motociclete condusă de către un tânăr de 19 ani, din localitatea Halmeu, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior impactului, motocicleta condusă de către bărbatul de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 40 de ani, din localitatea Medieșu Aurit, care circula pe sensul opus de circulație.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului de 24 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto și motociclistul de 19 ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentul.

Accident Odoreu decedat

FOTO: obiectiv-sm.ro

 

accident Odoreu

 

9 comentarii

  1. offff... Răspunde

    Dumnezeu să-l ierte! Dar oare câți mai trebuie să moară să înțeleagă că 2 roți nu sunt 4! Că 100cp la o motocicletă este enorm! Că o frânare pe 2 roți nu este același lucru ca pe 4! Că nu au drepturi mai multe decât ceilalți în trafic! De ce nu se reglementează cumva lucrurile? Dacă îți descoperi pasiunea pentru motociclete la 30 ani și îți iei categoria A, să nu ai voie să mergi 2-3 ani cu motociclete puternice! Nu însemnă că dacă ai categoria B de 10 ani poți stăpânii o motocicletă! Dacă mai ești și teribilist deznodământul este clar. Dacă mai lua 2-3 cu el din prostia lui era de vină drumul, primarul, poștașul, etc…dar el nu era niciodată! NU AVEȚI MAI MULTE DREPTURI DECÎT CEILALȚI ȘOFERI!

  2. Darwin Răspunde

    Selecție naturală. Și dintr-o pură prostie. Bine că nu a tras după el și pe alții cum se mai întâmplă. Prea ușor se dau permisele astea și partea cu testarea psichologică e clar că e varză.

    • pop Răspunde

      Iar ai aparut? molie ce esti!! La fiecare articol de genu apari tu… cacaciosule

      • Darwin Răspunde

        Și zici că nu am dreptate? P@lifrici ce ești. Adică mergi în trafic, fac întrecere/concurs unul cu celălalt și se agață între ei (bag seamă că mergeau cei doi paralel unul lângă celălalt că deh…. cine sunt ei) apoi ricoșează în mașină ca apoi se prăpădește de tot??? Asta la tine cum se cheamă? Conducere responsabilă???? De fapt am vrut să zic că e un megaprost, megaidiot dar din respect pentru familie și pentru că a și murit am zis că mai bine nu spun. Tu ce ai zice de mergând în drumul tău liniștit ăsta sau altul ar ricoșa în tine, îți f@te și mașina ca apoi să blocheze circulația pe ambele sensuri și să tot mergi să dai cu subsemnatul la poliție pentru că totuși a murit și e dosar penal????? Sau asta e prea mult pentru tine și îți depășește nivelul intelectual submediocru????

    • Cristi Răspunde

      psichologică intelectualule :)))

      • Cristi Răspunde

        Mă leg de orice numai să mă bage careva în seamă. Acasă e mucles că de deschid gura piranda îmi dă cu oala-n cap.

  3. Gheorghe Răspunde

    Va fi mai liniște fara mobra lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.