Ultima actualizare: azi, 14:36

Nicolae Ciucă
Locale

Nicolae Ciucă: Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are TOT

Nicolae Ciucă, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile prezidențiale, a lansat critici dure la adresa PSD, avertizând asupra riscurilor concentrării de putere în mâinile acestui partid. În același timp, el a subliniat importanța respectării deciziilor Curții Constituționale a României (CCR) și a recâștigării încrederii în instituțiile statului. Ciucă a evidențiat că, în democrație, doar cetățenii au dreptul de a sancționa prin vot comportamentele antidemocratice.

Iată declarația completă a lui Nicolae Ciucă:

„Sunt candidatul PNL la Președinția României. Știu ce înseamnă să respecți deciziile CCR și să nu le comentez, indiferent ce opinie personală am. Recâștigarea încrederii în instituțiile statului român este una dintre prioritățile mele.

Parcursul României în Uniunea Europeană și NATO reprezintă singura cauză corectă a poporului român. În asta cred!

Principiul fundamental al liberalismului este libertatea. Libertatea fiecărei persoane de a decide propria soartă. Libertatea de a alege. Libertatea de a sancționa prin vot comportamentul antidemocratic al celor care le cer votul. În democrație, nimeni nu are dreptul să priveze românii de libertatea lor de a decide prin vot. Am câștigat acest drept la Revoluția din 1989.

Doar cetățenii sunt cei care trebuie să respingă prin vot orice atitudine și comportament care atentează la democrație.

Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat.

Finala prezidențială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise și compromiterea unor instituții. Românii vor ieși la vot, iar PSD nu va lua toată puterea politică și economică așa cum vrea acum.

Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are TOT: Președinția, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională.

O Cortină Roșie de Fier va cădea asupra României.

Românii au o vorbă: de ce îți e frică, nu scapi! PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2!”

5 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ez be van b@szva rendesen! Eddig nem a PSDPNL vezette az országot? Mindegy kire szavazol, mert PSD+PNL fogja vezetni Romániát.

  2. H&R Răspunde

    “Libertatea fiecărei persoane de a decide propria soartă. Libertatea de a alege.”

    Adica vine LGBTQN

  3. comentator Răspunde

    Stimabile catindat într-ale prezidenției! Prin prezenta te înștiințez că ai sfetnici proști. Adu-ți aminte de campania de acum 5 ani, aia cu #ciuma roșie! Opa, ți-ai adus acuma nu? Și mai ții minte ce de v-ați pupat contra dorinței electoratului ca să faceți tot cu #ciuma roșie o guwernare stabilă???? Estem? No cam atâta credibilitate ai. E ca și ciorba reîncălzită. Tu și cu Geoană. Altul care va pica cu kuru-n pluă. Eu nu o să mă deranjez să mă scol să mă duc la vot pentru că voi a-ți bătut joc de votul multora și eu nu o să vă dau girul meu ca să vă târguiți după vot așa pe la spate cum se întâmplă de obicei pe la noi. Nu o să mă duc la vot pentru că nu am pe cine a vota. Dacă în 34 de ani am reușit performanța ca să nu votez niciodată FSN/PSD nici măcar în turul 2 din 2000 (Iliescu vs. WC Tudor pentru cei slabi cu memoria) nici de acum încolo nu voi face. Că pe restul nu am pe ce vota.

    • H&R Răspunde

      Mai demult (3-4 ani în urmă) am citit cum la români e plin deja poadlașul cu ăștia, și ar vota pe Kelemen Hunor. Că numai cu ungur nu au mai avut încă.
      Asta scriu serios.
      Sunt tare curios cine va ieși câștigător. 🤔

  4. Ph Răspunde

    Da de ce să aibă pesedeaua totul? De ce voi prostituatelor vă faceți că porcul zboară când este evident că sunteți din același aluat și lipsea puțin să apară partidul unic? Ah, ca să ne țineți ocupați cu teatrul vostru ieftin de 30 de ani. Mereu băgați statul în faliment, lăsați pe alții să scoată cu mâna goala mâncarea din foc și apăreți voi, salvatorii patriei ca să continuați cu teatrul și cu bătaia de joc la adresa needucatilor care pun mereu ștampila pe agresor.
    Eu îmi tot imaginez cum ar fi să nu fie pesedeaua, peneleaua și lipitoarele de afișe care vă sponsorizează să prindă loc la ciolan, și tot la concluzia aia ajung, că aici doar o bombă ne salvează sau tre’ să îmi fac bagajele să mă mut din țara asta. Scârbe ce sunteți, mâncători de rahat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.