Ultima actualizare: azi, 14:13

Locale

FOTO. O familie întreagă în stare gravă la spital, în urma accidentului din Vetiș. Copil de 1 an, la ATI

O familie înreagă se află în stare gravă la spital după ce a fost implicată în accidentul care a avut loc, duminică, în Vetiș.

Tatăl a fost trimis la Spitalul Clinic de Urgență Oradea, la secția Chirurgie vasculară, în cursul zilei de duminică, iar mama a fost internată pe secția Terapie Intensivă. Tot la ATI se află internat copilul acestora, în vârstă de 1 an.

„Mama este în stare critică, intubată și ventilată mecanic, copilul este stabil, nu este intubat. Atât mama cât și copilul beneficiază de tratament de specialitate, starea lor de sănătate fiind monitorizată și evaluată atent, clinic și paraclinic continuu. Tatăl este la chirurgie vasculară Oradea”, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Rodica Lohan.

Reamintim faptul că o întreagă familie, mama, tata şi fetiţa de 1 an, au ajuns cu răni grave la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea, s-a izbit, duminică, de un copac şi s-a răsturnat.

Maşina era condusă de tatăl copilului, de 20 de ani, care a depăşit o altă maşină, apoi a ieşit de pe şosea, pe fondul vitezei excesive. Maşina s-a răsturnat, iar acesta a fost aruncat în şanţ. Mama copilului a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Ce spune Poliţia:

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Vetiș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 20 de ani, din Vetiș, în timp ce era angajat în depășirea unui alt autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac și răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unei femei de 20 de ani și a unei minore de 1 an, pasagere ale autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

accident Vetis accident vetis

4 comentarii

  1. 🤮 Răspunde

    Bravo! Ai reușit să-ți bagi familia în spital! La voi cum se cheamă asta?????

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Se cheama valoare,barosaneala, jmecherie…. . Pai na, cine rupea fasu pe maidan, ca e tare in cai putere? Cum isi impresiona tovarasii? Dar proasta a fost ea…cum sa lasi asa o primata sa se urce pe tine? Ba sa-i mai si faci un puradel,

  3. Noname Răspunde

    Oameni CRE(s)TINI

  4. Teiseira Răspunde

    Aici ajungem din păcate pt depășire ,nu putem aștepta ,și asta rezultatul.In alte țări nu sunt chiar așa situații,oamenii mai răbdători,nu grăbesc așa tare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.