Ultima actualizare: ieri, 20:33

Locale

Polițist din județul Satu Mare reținut pentru luare de mită!

Polițist din județul Satu Mare reținut pentru luare de mită! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lăngă Tribunalul Satu Mare, împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Directiei Generale Anticorupție – Serviciul Judetean Anticorupție Satu Mare au realizat, ieri, activitatea de prindere in flagrant a unui agent de poliție din cadrul I.P.J. Satu Mare – Poliția Oraşului Negrești Oaș în cadrul unui dosar penal vizănd infracțiunea de luare de mită.

La aceeaşi dată au fost efectuate percheziții doiniciliare la două locații, respectiv la domiciliul agentului de poliție și la biroul acestuia din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost găsite și ridicate, în condițiile legii, mai multe bunuri și inscrisuri despre care există suspiciunea că au legătură cu comiterea infracțiunilor pentru care se efectuează cercetări in cauză.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, agentul de poliție, angajat al I.P.J. Satu Mare – Poliția Orașului Negrești Oaș, în mod repetat, în perioada 25 iulie 2024 – 24 octombrie 2024, a pretins și primit sume de bani de la conducători auto, pentru a nu-și îndeplini obligațiile de serviciu, respectiv de a nu constata și sancționa fapte de natură contravențională la regimul rutier.

Fațd de agentul de poliție s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive .

Pe parcursul desfășurării urmăririi penale, organele de urmărire penală au beneficiat de suport din partea Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și Direcției de Operațiuni Speciale – Serviciul de Operațiuni Speciale Satu Mare .

Foto cu scop ilustrativ

5 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ăsta da prost.

  2. Vasy Răspunde

    Nu se poate! Adica mana dreptatii a fost atacata de mana dreaqului?

  3. Ion Răspunde

    De parcă ar fi singurul…

  4. xpert86 Răspunde

    Agentul de circulație a fost singur sau colegul său din patrulă l-a denunțat organelor de cercetare penală, ca nu e clară starea de fapt??!!!🤔🤔🤔🤔🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.