Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Prognoza meteo | Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale. Cum va fi vremea în Satu Mare

Meteorologii estimează că temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă la sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie, după care se vor apropia de valorile specifice perioadei, iar spre mijlocul lunii viitoare se vor situa ușor peste acestea, informează digi24.ro.

La sfârșitul lunii octombrie și la începutul lunii noiembrie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice, dar și local deficitare în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice la mijlocul lunii noiembrie, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

La Satu Mare, cerul va fi senin până spre sfârșitul săptămânii viitoare, însă temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius. Nopțile vor aduce maxim 3 grade Celsius, însă termometrele vor arăta chiar și minus un grad Celsius.

Ploile vor reveni în județul Satu Mare la sfârșitul săptămânii viitoare, iar maximele nu vor depăși 12 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.