Ultima actualizare: azi, 18:33

Locale

Razii ale polițiștilor în Ardud și Viile Satu Mare! Sancțiuni în valoare de peste 18.000 de lei

Razii ale polițiștilor în Ardud și Viile Satu Mare! În cursul zilei de 3 octombrie, polițiștii sătmăreni au desfășurat o acțiune în sistem integrat, de tip ,,razie”, în localitățile Ardud și Viile Satu Mare, precum și pe drumurile naționale și județene aflate în zona de competență.

La această acțiune au fost angrenate structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, Serviciul Criminalistic, Serviciul Arme, Explozivi și Subtanțe Periculoase, precum și jandarmii sătmăreni și specialiștii din cadrul Registrului Auto Român.

Activitățile polițienești au vizat depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului de substanțe interzise, combaterea traficului de persoane, a infracțiunilor silvice sau depistarea persoanelor care comit abateri la regimul rutier.

În urma acțiunii, au fost legitimate peste 100 de persoane și verificate peste 80 de autoturisme, prin intermediul aplicației e-DAC.

Polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, din care 31 conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002, luând măsura complementară de reținere a 3 permise de conducere și de retragere a 4 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 18.000 de lei.

Activitatea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja fenomenul infracțional.

Un comentariu

  1. Adormiții Răspunde

    Sau trezit în sfârșit uniformizații cu pensie ocupațională să iasă pe teren după ce anii la rând au stat în birouri așteptând trecerea în rezervă. Felicitări domnilor. La mai multe acțiuni. Și bineînțeles pensie ușoară. Nici dracu nu vă mai angajează după la ce inutili sunteți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.