Ultima actualizare: azi, 16:09

Locale

FOTO. Razii la barurile din apropierea școlilor din Satu Mare! Polițiștii au prins zeci de elevi chiulangii

Razii la barurile din apropierea școlilor din Satu Mare! Polițiștii au prins zeci de elevi chiulangii. La data de 3 octombrie, în intervalul orar 08.30-11.00, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Satu Mare, împreună cu polițiile municipale și orășenești, cu sprijinul jandarmilor sătmăreni și al Poliției Locale, au desfășurat o acțiune la unitățile de alimentație publică din zona adiacentă unităților de învățământ, pentru prevenirea delicvenței juvenile, absenteismului și abandonului școlar.

În acest sens, polițiștii au legitimat peste 50 de elevi și au verificat peste 35 de unități de alimentație publică.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

3 comentarii

  1. Alma Răspunde

    MIHAI EMINESCU LOCUL 1…CHIULANGII, BAUTURA, DROGURI ! A DECAZUT ENORM ! E DOAR DE FITE ! A FOST DEPASIT LA MEDII DE SLAVICI SI STANCA !!!PACAT !!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Bravo caschetarii…aniversarati 10 ani de cand un criminal va da placuta suedeza. Dar atat va e nivelul. Asteptam comunicat cu contrabandista de leustean, si cu babuta ajutata sa treaca strada.

  3. Molnar Răspunde

    Ce aveți mă că e spațiul meu dat în chirie. Am făcut și loc de parcare cu plată acolo. Pe un teren moștenit de la măicuța mea din străfundurile satului. Am muncit io pt cascheta de Polițist Adjectiv nu vă e rușine. Pic de respect pt Comisar Șef de Poliție nu aveți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.