Ultima actualizare: azi, 19:04

Locale

Șoferi rupți de beți la volan, prinși pe șoselele județului Satu Mare. Au fost duși în arest

Șoferi rupți de beți la volan, prinși pe șoselele județului Satu Mare. Indivizii au fost duși direct în arestul poliției.

Ce spune poliția:

La data de 13 octombrie, în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Dobra, au depistat în traficul rutier, un autoturism, condus de către un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.

La aceeași dată, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 108C între localitățile Urziceni și Urziceni Pădure, au depistat în traficul rutier, un autoturism, condus de către un bărbat de 44 de ani, din localitatea Urziceni.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Aspi Rina Răspunde

    Rupți de beți ?De ce nu sunt rupți în bătaie să nu mai poată conduce niciodată ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.