Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

Un tânăr (18 ani), fără permis, a accidentat trei mașini în parcarea unui supermarket din Satu Mare!

Doi tineri, în vârstă de 18 și 24 de ani, din Satu Mare se află acum în fața instanței după ce au fost trimiși în judecată pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis. Tânărul de 18 ani, fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în parcarea unui supermarket, lovind trei mașini parcate. Mașina îi fusese încredințată de prietenul său, în vârstă de 24 de ani, care i-a permis să efectueze manevra riscantă.

Potrivit anchetei, tânărul de 18 ani a lovit trei autoturisme parcate regulamentar în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, în parcarea unui supermarket din Satu Mare. Incidentul a atras atenția trecătorilor și martorilor oculari, care au alertat autoritățile.

La fața locului, polițiști au constatat că  tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Autoturismul marca BMW, pe care îl conducea, i-a fost încredințat de prietenul său, în vârstă de 24 de ani, care știa că acesta nu deține permis de conducere. El și-a motivat gestul afirmând că nu avea încredere în propriile abilități de a scoate mașina din parcare și i-a permis prietenului său să efectueze manevra.

Ambii inculpați au fost testați cu aparatul etilotest la locul incidentului, rezultatele indicând că nu consumaseră alcool. Ulterior, cei doi au fost audiați de organele de cercetare penală, recunoscând faptele. În cadrul audierilor, au explicat că nu intenționau să conducă vehiculul pe drumurile publice, ci doar să scoată mașina din parcare.

Procurorii au decis să-i trimită în judecată pe cei doi tineri. Tânărul, în vârstă de 18 ani, este acuzat de conducerea unui vehicul fără permis, iar cel de 24 de ani este acuzat de încredințarea vehiculului pentru a fi condus de o persoană fără permis.

Foto cu scop ilustrativ

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Ai BMW, îți compensezi micșorimea pulii.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Manevra riscantă fiind ca să dea cu spatele în parcare??????? Ăsta cu BMW-ul nu ar trebui să conducă nici măcar o trotinetă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.