Ultima actualizare: azi, 14:59

perchezitii
Locale

VIDEO. Peste 130 de percheziţii în România. Descinderi în forţă ale mascaţilor

Peste 130 de percheziţii în România. Astăzi, în cadrul unei ample operațiuni, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Poliția Română, cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează peste 40 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri, trafic de persoane și de minori, trafic de migranți,  pornografie infantilă și  criminalitate informatică.
În cadrul acestei acțiuni coordonate, realizată la nivel național, vor fi puse în executare peste 130 de mandate de percheziție domiciliară și mai mult de 200 de mandate de aducere.
Perchezițiile care vor fi efectuate au scopul  obținerii de probe vizând activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată și a altor persoane implicate în săvârșirea de infracțiuni asociate criminalității organizate, pentru tragerea lor la răspundere penală, precum și identificarea bunurilor susceptibile  a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.