Ultima actualizare: azi, 11:55

PSD Satu Mare
Locale

VIDEO. PSD Satu Mare şi-a prezentat echipa de candidaţi: rezultate, investiţii

Conducerea PSD Satu Mare şi-a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, candidaţii la alegerile parlamentare. Listele sunt deschide Mircea Govor la Camera Deputaţilor şi Aurelia Fedorca la Senat.

Fiecare dintre aceștia vine cu o experiență solidă, fie din administrația publică, fie din mediul privat, și cu o viziune clară pentru dezvoltarea comunității noastre. Atât eu, cât și doamna Aurelia Fedorca, cei care deschidem listele la Camera Deputaților și Senat, avem cea mai mare experiență politică și administrativă din județul Satu Mare, prin realizările atât la nivel local, cât și la nivel județean. Este o echipă care, la fel ca și mine, este determinată să aducă rezultate concrete pentru județul Satu Mare, să atragă investiții și să îmbunătățească infrastructura, educația, sănătatea, turismul, susținerea mediului economic, sprijinirea tuturor cultelor religioase (mănăstiri, biserici, case de rugăciuni)”, a decalrat Mirea Govor.

Lista candidaților PSD Satu Mare pentru Camera Deputaților:

1. Mircea Vasile Govor – Inginer

2. Adrian Micle – Economist

3. Maria Gabriela Ardelean – Profesor învățământ preșcolar

4. Ionuț Butean – Medic

5. Daniel Feher – Tehnician transporturi

6. Lavinia Livia Cigan Boldan – Medic stomatolog

7. Vasile Dorin Dumitru Batin – Inginer

Lista candidaților PSD Satu Mare pentru Senat:

1. Aurelia Fedorca – Economist

2. Ionuț Onet – Economist

3. Ioana Roxana Petca – Economist

4. Mariana Geta Sălăgean – Profesor

Astăzi, cu aceeași determinare și devotament față de comunitatea sătmăreană, vă anunț candidatura mea pentru funcția de deputat în Parlamentul României. Decizia de a candida la Camera Deputaților vine din dorința de a continua să servesc județul Satu Mare și de a aduce o schimbare reală în viața fiecărui cetățean.

Experiența acumulată în administrația publică, ca vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, și implicarea în numeroase proiecte de dezvoltare pentru județul nostru m-au pregătit să fac față provocărilor de la nivel național.

Misiunea mea este clară: să atrag mai multe fonduri pentru dezvoltarea județului Satu Mare. Voi fi o voce puternică și responsabilă care să asigure că județul nostru primește atenția și sprijinul pe care îl merită.

Candidez cu încrederea că pot aduce plus valoare județului Satu Mare și cu angajamentul de a lucra neobosit pentru binele fiecărui sătmărean”, a mai spsu Govor.

PSD Satu Mare PSD Satu Mare

4 comentarii

  1. ȘMECHERIA BAT-O VINA Răspunde

    În zadar veniți cu lista, pe care a-ți înghesuit vreo 2,3 medici și profesori atât la Senat cât și la deputați atâta timp cât pe locurile eligibile sunt mai marii noștri intelectuali Govor și Micle, care știe toată lumea cine sunt. Iar la Senat madam Aurelia va da clasa la șmecherie la voi toți. E femeia minune care scoate castanele fierbinți cu mana altora. Dacă îmi amintesc bine pe Mirsa doamna a încercat să-l scoată din cărți, dar din păcate nu a reușit.
    Cam ăștia sunt candidații. Dar nu UITAȚI!!!! OMUL e votat nu lista, așa că succes pe mai departe. Bine pulimea inculta v-a fi din nou păcălita cu LISTA, prezentata atât de pompos de profesorul de smecheri. Hahahahaaha

  2. INGINER Răspunde

    GOVOR DIN INTERLOP CU CURVE ANGAJATE A AJUNS INGINER ȘI VREA DEPUTAT MĂ VIERME CE EȘTI DA NU TE DUCI TU DRACULUI DOBITOCUL DRACULUI NU ÎȚI E RUȘINE TE VEDE DZEU CĂCAT ORDINAR NU ÎȚI E FRICĂ DE NIMIC MĂ PENALULE

  3. Vau Răspunde

    Auzi ma . Dan Feher Technician transporturi , jegosu cu dezmembrari.

  4. Mae Răspunde

    Dany Feher !!!! Ți-a dat Govor un pic de praf în ochi !!!!! Față de interlop ai !!!!!! Ce cauți acolo !!!!!!te potrivești în echipa !!!! Exact cu ce te o ocupi tu o echipă de dezmembrări uzați folosiți !!! Dăți demisia !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.