Ultima actualizare: ieri, 20:33

UDMR Satu Mare
Locale

VIDEO. UDMR dă start campaniei. Kereskenyi: Avem cel mai bun candidat!

Filiala UDMR Satu Mare a demarat astăzi campania pentru alegerile prezidențiale, aplicând primul afiș cu candidatul UDMR, Kelemen Hunor, pe panoul publicitar de lângă Biserica cu lanţuri. Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că UDMR are cel mai bun candidat cu soluţii pentru întreaga societate românească.

Primul afiş a fost lipit de către senatorul Turos Lorand ajutat de către deputaţii Magyar Lorand şi Nagy Szabolcs.

Pataki Csaba, președintele organizației județene UDMR Satu Mare, a declarat că speră ca rezultatele din alegerile locale să se repete.

Avem un candidat foarte bun, deci ai cu cine, cu domnul Kelemen Hunor, care reprezintă o voce rațională pentru publicul din toată România. Avem și noi o echipă foarte competentă atât la Senat, cât și la Camera Deputaților. Ei au și demonstrat în ultimii patru ani că întotdeauna au sprijinit proiectele județului Satu Mare indiferent de ce localitate vorbim și dorim să repetăm rezultatele din iunie, deoarece este o muncă în echipă în care unul dintre pilonii cei mai importanți este Paralamentul României și stâlpul democrației”, a spus Pataki.

Pataki a subliniat, de asemenea, că UDMR propune pentru parlamentare oameni care au valori creștin-democrate europene: „Dacă am avea o voce mai puternică în Parlamentul României, cred că și credibilitatea întregii clase politice ar crește, prin voci raționale, pragmatice, care promovează dezvoltarea și nu învrăjbirea, bazate pe valori creștin-democrate europene. Noi trimitem vocea sătmărenilor către București și încercăm astfel să influențăm politica din București în direcția potrivită, fără a aduce zâzania și discursurile de mahala din București la Satu Mare. Asta ne deosebește de ceilalți. Avem cu cine și avem ce să arătăm – ce am realizat și ce dorim să facem în continuare,” a adăugat acesta.

Primarul Kereskenyi Gabor consideră că UDMR are cel mai bun candidat, cu soluţii pentru întreaga societate.

Cel mai important mesaj pentru sătmăreni e să aleagă vocea rațiunii. Cred că avem cel mai bun candidat din primul tur al alegerilor prezidențiale, în persoana domnului președinte Kelemen Hunor. El vine cu soluții și prezintă nu numai problemele comunității maghiare din România, dar vine cu soluții pentru întreaga societate românească, vine cu o prezentare generală și valabilă care caracterizează actualmente societatea, economia, clasa politică românească”, a spus Kereskenyi.

Turos Lorand: “Dacă e uităm la oferta politică la prezidenţiale putem observa că avem nişte caniddaţi care ori ce ceartă, ori se laudă, ori îşi caută displomeel, ori îşi scriu memoriile, da rnimeni în afară de Kelemene Hunor nu vorbeşte despre problema cetăţenilor. Nimeni nu vorbeşte despre ceea ce înseamnă statutul român şi ceea ce face statul român petnru cetăţenii săi”.

Nagy Szabolcs: “Programul acestei campanii este clădit pe acele probleme care ne-au prezentat cetăţenii. Avem şi soluţii pentru aceste probleme. Noi credeam că avem nevoie de uns tat care îşi respectă cetăţenii şi despre acest lucru vom vorbi în această campanie”.

Magyar Lorand: “Unul dintre deziderate este să readucem cetăţeanul în centrul atenţiei, nu statul să fie centrul atenţiei, ci cetăţeanul. Despre acest lucru vreau să vorbim” .

 

12 comentarii

  1. Not4u2Know Răspunde

    partidul prieteniei?

  2. Gheo Răspunde

    Degeaba, sunt mai civilizați decât alte partide, comportament elegant, decent, felicitări.
    Am putea lua modelul de la ei.

  3. Alma Răspunde

    Macar in urma voastra ramane ceva ..plus ca plecati urechea la cetateni..Macar va pasa !

  4. Dodiq Răspunde

    De acord

  5. Unul Răspunde

    Korhazu pe capu vostru!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.