Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Cum îţi poţi plăti taxele şi impozitele din faţa calculatorului. Anunțul Primăriei Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Impozite și Taxe Locale Satu Mare reamintesc cetățenilor că au posibilitea de a plăti online impozitele, taxele și amenzile, indiferent că se află în țară sau în străinătate prin platforma www.ghiseul.ro, până vineri 29 decembrie, ora 10.00, după care sistemul online se va inchide pentru realizarea mentenanței.

,,Dorim să venim în sprijinul celor care până la această dată nu și-au achitat obligațiile fiscale și să le reamintim că, pentru eficientizarea sistemului de plată a taxelor și impozitelor locale, au la dispoziție platforma www.ghiseul.ro, fără ca plata să fie comisionată.

Cetățenii nu trebuie să se deplaseze până la sediul D.I.T.L pentru a ridica datele de acces în sistem. Datele de acces pot fi obținute în câteva minute, prin introducerea CNP-ului și a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul și parola sunt trimise pe adresa de e-mail furnizată, după care fiecare cetățean poate vedea ce obligații de plată are și bineînțeles poate să le plătească online.

Platforma pune la dispoziţia utilizatorilor două secţiuni, una de plată cu autentificare şi cealaltă fără autentificare. În niciunul dintre cazuri nu este necesară depunerea sau completarea de cereri.

Principalele avantaje ale plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe www.ghiseul.ro sunt confortul, rapiditatea și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde, respectiv posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea.

La nivelul municipiului Satu Mare numărul celor care utilizează platforma Ghiseul.ro  este în creștere, însă încă mulți sătmăreni preferă să achite obligațiile fiscale la sediul D.I.T.L. În 2017, 30% din numărul total al sătmărenilor care au folosit platforma online au efectuat tranzacții pentru plata amenzilor”, anunță Primăria Satu Mare

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.