Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

APEL UMANITAR. Mamă cu 7 copii, evacuată din locuința soțului. Are mare nevoie de ajutor!

Ana Longa, mamă a șapte copii, are nevoie de ajutorul nostru. Aceasta își crește singură cei șapte copii, după ce soțul a părăsit-o și a plecat în Italia. Bărbatul nu o ajută nici măcar cu pensie alimentară, ajutorul femeii a fost suspendat, iar singurele venituri pe care le are sunt insuficiente pentru ca ea și cei șapte copii ai săi să ducă un trai decent.

Ana, în vârstă de 30 de ani, locuiește împreună cu cei șapte copii într-un apartament din Satu Mare, unde plătește lunar chirie în valoare de 200 euro. Singurele venituri ale familiei sunt alocațiile copiilor, suma totală fiind mult prea mică pentru toți membrii familiei.

”Sunt mamă a 7 copii. Stau în chirie, nu pot achita cheltuielile, abia mai am ce să le dau la copii de mâncare, mi-a fost suspendat ajutorul social. Fostul bărbat nu îmi achită pensia alimentară”, este mesajul Anei Longa.

Cel mai mare copil este în vârstă de 12 ani, iar cel mai mic are doar 2 ani. Tatăl acestora i-a părăsit în momentul în care s-a născut cel de-al șaptelea copil, plecând în Italia la muncă. După plecarea acestuia, Ana și cei șapte copii au fost evacuați din locuința soțului. Din acel moment, aceștia nu mai au un cămin al lor.

Singura lor dorință este aceea de a avea o casă a lor, undeva la țară.

Cum poți să ajuți?

Orice fel de ajutor este bine-venit pentru Ana și cei șapte copii!

Pentru mai multe detalii, o puteți contacta pe Ana Longa la numărul de telefon: 0754 936 742.

DISTRIBUIE ȘTIREA! Răspândind informația, șansa lor la o viață mai bună crește.

 

24 comentarii

  1. alin Răspunde

    Eu muncesc si platesc darile la stat ca sa primeasca toti tiganii parazitii sociali bani de pe spatele meu…..si o mama in situatia data nu primeste nimic…..nu inteleg…..vreau raspuns de la primar pe situatia data…..hai sa ajutam dar nu stiu cum poate scrie cineva ce trebuie sa facem

  2. alin Răspunde

    Bine ca are primaria 80-100 de mii de euro pt masini noi…..da lasa 7 copii in strada…..frumos

  3. alin Răspunde

    De ce nu primeste mama ajutor de la primarie ? Sa scrie mama in comentarii sa nu scriem prostii…

  4. Bahu Răspunde

    Cum adică a fost scoasă din casa soțului ? Așa ceva nu exista ! Conform cărei legi scoți afară din casă o mamă cu 7 copii ?

    • y Răspunde

      @Bahu. Nu vreau să fiu rău mai ales azi de 8 Martie, dar am impresia că povestea nu e completă. Portalsm ăsta iar își bate joc de meserie. Chiar era greu să se informeze pe la primărie, la protecția copilului sau la asistența socială ? Imposibil ! Oricum doamna trebuie ajutată, săracii copii nu au nici o vină.

  5. MAE Răspunde

    Cum se poate așa ceva ,sa nu primească ajutor social !!! Bine ca toți boschetarii de ungurii primesc ajutor social !!!!

    • Norick Răspunde

      Stai calm hombre. Sigur sunt mai multi boschetari de unde provii tu…. :-))))

      • mae Răspunde

        norik de unde provin ? clasa sociala,unde mam nascut,unde locuiesc ???

        • comentator Răspunde

          Oricum nu știi să scrii corect. Și ungurul pomenit de tine îți dă clasă chiar dacă mai greșește câteodată sau nu se exprimă corect.

    • MAI Răspunde

      Am citit undeva dar te întreb totuși. Prostia doare?

      • Norick Răspunde

        Asta nu stiu. N-ai oglinda ??? :-)))

        • MAI Răspunde

          @Norick, întrebarea a fost pentru @MAE.

          • Norick

            @MAI : mii de scuze , nu am fost destul de atent la nick… Sunt din om si eu… :-))
            Ignora te rog cele scrise de mai sus… 🙂
            Peace ! 😉

          • Norick

            P.S. poate mi-ar trebui deja ochelari… :-)))

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      Asta am vrut sa vad!!!! Iarasi ungurii is de vina!!!! @MAE ar fi bine sa raspunzi la intrebarea lui @MAI ca si eu is curios.

  6. MAE Răspunde

    Și scoasă din casă de cine ? De ce ? Portal scrieți tot !

  7. cârcotaş Răspunde

    Am toată compasiunea pentru aceşti necăjiţi dar problema trebuie rezolvată de autorităţi.Nu cerşeală pe forumuri.Plătim destul impozit pentru a fi rezolvate instituţional astfel de cazuri.Nu ajung banii?Măriţi impozitele că nu e greu,a mers,va mai merge.Ce faceţi voi este o lovitură dată demnităţii acestor sărmani.Cum crezi că vor fi priviţi de colegii de şcoală aceşti copii.

  8. Bahu Răspunde

    @y , In mod sigur știrea a fost lansată în mod provocator pentru a suscita un anumit ecou . Sper că unele structuri s-au sesizat pentru a lua măsurile necesare .

    • y Răspunde

      @Bahu, da din păcate ziariștii ăștia știu numai de brekingniuvs. Câteodată îmi trece prin cap că acel ”Ștefan Gheorghiu” a fost bun la ceva. Nu că era bine cum se proceda dar nu-ți permiteai să lansezi ”bombe” sau ”semibombe” (adică știri scrise după ureche și pe genunchi).

  9. Ana Răspunde

    Eu stau in cartier cu aceasta doamna si eu stiu ca ea are 3 copii si nu 7. Si sta in chirie si cu concubinul ei de 25 de ani (nici ea si nici el nu lucreaza)… Cine a scris acest articol ar trebui sa se informeze mai bine!

    • y Răspunde

      Vedeți voi portarii de la sm care cică sunteți ziariști, puțină dorință, investigare și imediat afli că ceva nu e koșer în poveste!

    • Punisher Răspunde

      Cred ca doamna Ana are dreptate. In poze sunt 3 copii. Unde sunt restul?

      • abc Răspunde

        Am înțeles de pe feisbuk că tatăl trimite bani și duduia cheltuie pe prostii, nu pe copii. Acum poate nu e adevărat, dar asta ar fi treaba ziariștilor, să verifice știrea din mai multe surse. Cum pe portalul ăsta nu sunt ziariști decât niște semianalfabeți care își bat joc de această meserie,noi ce mai vrem?

  10. Frozen_Heart Răspunde

    Da scroafa asta lesinata de foame si buna de nimic de ce a stat cracita de 7 ori iar acum asteapta pomana?credea analfabeta ca o face cineva milionara daca fata de 7 ori ca o catea?sa crape de foame,sa o suga pe o paine,treaba ei daca a turnat icre una dupa alta stiind ca nu are nici chiloti in cur si mai si traia pe spatele barbatului ei care s-a saturat de pleava si a plecat.Lipitorile astea care se inmultesc ca raia traiesc din banii mei si a parintilor mei iar plosnitele alea de copii au 90%sanse sa devina tot pleve ca vaca de masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.