Ultima actualizare: ieri, 21:27

Publicitate

Redescoperă plăcerea condusului la Ford West, noul dealer din Satu Mare și profită de programul Rabla. Ford Focus de la 700 lei/lună.*

E momentul sa pui focus pe placerea de a conduce cu stil! Urca la volanul unui automobil cu design sofisticat, atat pe dinauntru si pe dinafara. Un automobil dotat cu tehnologii de varf, care redefinesc siguranta si confortul. Un automobil pentru cei care stiu ca prima impresie, e intotdeauna cea mai importanta.

Uita de masina veche si opteaza pentru Ford Focus, prin programul Rabla! Poate fi al tau, de la 700 de lei pe luna*, cu pachetul Trend inclus!

Ford Focus 5 usi 1.0 EcoBoost 100 CP, are printre dotarile standard:

  • Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta);
    · Airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager; airbaguri cortina fata si spate;
    · Sisteme de siguranta si stabilitate: sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta), ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Sistem de asistenta la urcarea in rampa), sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri;
    · Sistem Ford My Key;
    · Volan si schimbator de viteze imbracate in piele
    · Dotari prietenoase cu mediul: incarcare regenerativa inteligenta a bateriei, Active Grille Shutter si sistemul Ford ECOmode cu indicator de schimbare a vitezelor.

    Pachetul Trend , inclus in pretul din oferta vine cu:
    · aer conditionat automat, cu reglare separata, stanga-dreapta
    · covorase de velur fata si spate cu logo Ford
    · Consola centrala cu cotiera
    · Faruri de ceata
    · radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan;
    · SYNC 3 cu touchscreen color de 8″, Blue Tooth, Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112)

Rezerva acum oferta speciala pentru Ford Focus si nu numai, vizitand noul Showroom & Service autorizat Ford in Satu Mare.

Ford West – Calitate fara compromisuri!

Str. Aurel Vlaicu 119, Satu Mare.

Telefon: 0261715580

*Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03. 2018. Detalii despre procedura de casare si cum poti beneficia de programul Rabla – aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.