Ultima actualizare: ieri, 20:15
Locale

PNL iese la atac. Nicoară: ,,PSD a prezentat 224 de telenovele sătmărenilor”

Conferința de presă în care reprezentanții Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare au propus nu mai puțin de 224 de proiecte pentru județul Satu Mare nu a rămas fără ecou. Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare, prin vocea deputatului Romeo Nicoară, a ieșit la atac, afirmând că social democrații încearcă să vândă povești de adormit copii și telenovele ieftine sătmărenilor și românilor. 

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, a declarat că PSD-iștii nu doar că se laudă cu proiectele realizate de alții, dar continuă să îi manipuleze pe sătmăreni, prezentându-le peste 200 de minciuni și telenovele.

,,Acum câteva zile, PSD Satu Mare a avut o conferință de presă în care a prezentat sătmărenilor 224 de povești de adormit copii, 224 de minciuni și 224 de telenovele. A te lăuda cu munca altora și a te lăuda cu proiectele altora este cel puțin un semn de aroganță. Prin acest gest, PSD, la fel ca și majoritatea PSD-ALDE pe care eu o întâlnesc în fiecare zi în Parlament, dă dovadă de minciună, de indolență și de incultură. Lipsa asta de patriotism va îngropa România la exact 100 de ani de la nașterea sa”, a declarat deputatul PNL.

Romeo Nicoară spune, de asemenea, că proiectele prezentate de PSD sunt proiecte realizate de oamenii care conduc județul Satu Mare și comunitățile din județ, iar Guvernul nu are niciun merit în acest sens.

,,Proiectul Centurii municipiului Satu Mare trenează de peste 10 ani, iar în ultimii 2 ani a fost împins foarte tare astfel încât să înceapă demararea lucrărilor, iar meritul este al acestei administrații din Satu Mare, nu a PSD-ului. La fel și cu al treilea pod peste Someș, se laudă unii și fac alții. De asemenea, Centura Careiului, se laudă unii că împing proiectul în față, dar proiectul trenează de foarte multă vreme și ne întrebăm de ce. Dacă cineva voia să îl împingă mai în față, Centura se făcea până acuma. Drumurile județene nu mai spun, PSD se laudă că o să intervină la Guvern pentru a aduce fonduri pentru drumuri, dar în decembrie când am depus amendament la buget pentru 10 milioane de lei pentru reparații drumuri județene a fost respins. Drumurile județene sunt făcute de autoritățile județene din Satu Mare, nu de Guvern”, a conchis deputatul Romeo Nicoară.

6 comentarii

 1. birau de la bicau Răspunde

  no lasa-ma romeo! te-ai trezit si tu dupa o saptamina sa iesi la atac ca imediat dupa declaratiile facute de pesedei ai ajut o jena te pomenesti. ai dreptate toate sint povesti dar daca pesedei nu ar minti ca dragnea voi cum ati mai iesi la atac?

 2. Proca Marius Răspunde

  A înviat încă un papagal ! Pardon, doi papagali de la PNL. Omul asta Nu a facut nimic in viata lui si mai are curaj sa scoată capul in ,,lume “! Marș de aici politruc ordinar !

 3. Mircea Răspunde

  PPDDD istul Nicoara iese la atac. Unul dintre cei mai mari politruci ai județului Satu Mare. Cine e celălalt papagal?

 4. Axinte Răspunde

  Da pa trogloditu ala mic si rau unde l-ati pierdut? Sau l-o furat vreouna pe post de OB!

 5. Gabor Răspunde

  Deci ati scos parul! Altfel va da Orban afara! Da cine-i celalalt inteligent? Vreo somitate dupa moaca!

 6. Victor Răspunde

  I-ar voi ați tăiat salariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.