Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Ministerul Apărării Naționale caută ofițeri, maiștrii militari și soldați în județul Satu Mare

Procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari ai Armatei României continuă în 2018 cu selecţionarea a peste 3400 de militari, dintre care aproximativ 380 de ofiţeri, aproximativ 140 de maiştrii militari, aproximativ 680 de subofiţeri şi peste 2200 de soldaţi-gradaţi rezervişti voluntari.

Cetăţenii cu domiciliul în judeţul Satu Mare, bărbaţi/femei, care doresc să obţină calitatea de rezervist voluntar în Ministerul Apărării Naţionale, trebuie să se prezente la sediul Centrului Militar Judeţean Satu Mare situat în localitatea Satu Mare, strada Petöfi Sandor, nr. 47. Aici candidaţii vor fi informaţi cu privire la etapele pe care le presupune procesul de orientare şi selecţie a rezerviştilor voluntari, respectiv unităţile militare şi specialităţile pentru care sunt disponibile posturile de rezervist voluntar, unitatea militară în care urmează să susţină probele de selecţie şi unitatea militară/centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire individuală.

Programul de lucru cu publicul al Centrului Militar Judeţean Satu Mare este în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0261/717123 sau 0261/716513 int. 129,130.

Perioada de recrutare a candidaţilor se desfăşoară până în data de 08.06.2018.

 

Un comentariu

  1. Aurelian Răspunde

    Substantivul „maiștri” se scrie cu un singur „i” atunci când se folosește forma de plural, nu cu doi „i” așa cum ați scris voi! Este aceeași regulă ca în cazul substantivelor „miniștri”, „membri”, „mândri” etc.

    MÁISTRU, maiștri, s. m. 1. Persoană care are (și practică) o meserie; meșter, meseriaș; (în special) meseriaș cu calificare superioară căruia, de obicei, i se încredințează conducerea și organizarea activității de producție dintr-un anumit sector al unei întreprinderi; maestru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.