Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Bitdefender a lansat în România primul său produs hardware. ,,Cutia” BOX este fabricată la Satu Mare

Bitdefender a lansat în România ”cutia” BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare care protejează gadgeturile inteligente conectate la internet. Compania a anunţat în noiembrie că a mutat producția BOX din China, în România, dispozitivul fiind produs la fabrica ZES Zollner.

Bitdefender BOX este primul produs hardware al companiei și protejează de amenințări informatice atât dispozitivele tradiționale (telefoane, laptopuri, tablete, PC-uri), cât și televizoare smart, camere web console de jocuri sau alte terminale conectate la internet. Compania spune că BOX oferă un sistem avansat de protecție a datelor, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, și pe mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada viața personală.

Bitdefender BOX va fi comercializat la prețul de 999,99 lei. Produsul va fi disponibil în prima lună în exclusivitate la eMAG, iar ulterior va putea fi cumpărat și de pe site-ul Bitdefender și de la partenerii autorizați. După primul an de utilizare, abonamentul anual costă 299,99 lei. Florin Talpeş, şeful companiei, spune că estimeayă vânzări de câteva mii de unităţi pe an în ţară. Noua generaţie BOX a fost lansată în SUA şi Canada şi va ajunge curând şi în Japonia.

Bitdefender BOX este capabil să se interconecteze cu asistenții din locuințe inteligente, precum Google Home și Amazon Echo, și le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească inclusiv comenzi vocale ca să scaneze de amenințări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară. Bitdefender BOX va încorpora și soluțiile de asistență parentală, care le permit părinților să asigure siguranța online a copiilor.

Sursa – economie.hotnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.