Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Întărirea parteneriatului strategic cu SUA, unul dintre obiectivele senatorului Gabriel Leș

Prezent la conferința ,,SE European Gathering Albania 15th, Love your neighbor, și a “Countering Violent Extremism: The Reverse Flow of Foreign Terrorist Fighters”, a a avut loc, în perioada 25 – 27 mai, senatorul sătmăren Gabriel Leș a avut o întâlnire importantă pe tema întâririi parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii.

În cadrul unei întrevederi cu reprezentanții SUA, fostul ministru al Apărării Naționale, și-a expus unul dintre principalele obiective.

,,În marja conferinței SE European Gathering Albania 15th, Love your neighbor, și a “Countering Violent Extremism: The Reverse Flow of Foreign Terrorist Fighters” care a avut loc la Tirana în perioada 25-27 mai am avut plăcerea să-i reîntâlnesc pe Pete Marocco, Senior Bureau Official, bureau of conflict and stabilization operations, si pe Bob McEwen, senator. Cu această ocazie am reiterat angajamentele celor două state, România și SUA manifestându-ne dorința întăririi Parteneriatului strategic și o cooperare cât mai stransă pe viitor”, a declarat senatorul Gabriel Leș.

5 comentarii

  1. mae Răspunde

    Super Les care schimbà Europa !!!!! Sà vedem fapte nu vorbe si poze !!!!!!

  2. Nino-nino Răspunde

    Super Les a contribuit doar la schimbarea de directori pe la deconcentrate si a pus pe functii frati si surori intr-u’ cuget si simtitiri de la misti-cluburile aferente!

  3. El greco Răspunde

    Astea sunt bla-bla bla-uri și excursii pe bani publici!!!

  4. Johann Răspunde

    Sa te Lauzi cand ne scapi de vize catre USA si cand americanii vor Intari justifie din Romania .ca sa vedem mafioti precum dragnea, Mircea go for la inchisoar !

  5. Bingo Răspunde

    Ce rahat de om , isi face selfie la fel ca pustii cu Hagi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.