Ultima actualizare: ieri, 18:50
Locale

FOTO. Polițiștii sătmăreni, pe urmele unui șofer beat. L-au prins după ce a intrat într-un copac

Urmărire în trafic pentru prinderea unui șofer beat. Totul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, pe străzile din Satu Mare. Matei L, 23 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini în stare de ebrietate și “s-a jucat” cu polițiștii locali de-a șoarecele și pisica.

Pe str. Gabriel Georgescu din municipiul Satu Mare, tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor locali, iar aceștia l-au urmărit în trafic până pe str. Constantin Brâncuși, unde șoferul a intrat într-un copac. Acesta și-a abandonat mașina lovită și a luat-o la fugă, dar a fost prins de polițiștii locali după o cursă de 500 de metri.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul IPJ Satu Mare, tânărul urmând să se aleagă cu dosar penal.

10 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    No mă, încep să le crească oole gardienilor publici?!?
    Bravo mă!

  2. Nino nino Răspunde

    Da’ decand kkt au dreptul militienii de carton, si cu atat mai mult competenta, sa opreasca vehicule in trafic?!!!! Deja o dati in fasole cu visele astea de agenti de circulatie pe care le aveti in cap!!! Se cheama abuz in serviciu si uzurparea de calitati oficiale!!! Hai “relaxatul” vietii, da-te doct!

  3. goga av Răspunde

    Aveti dreptate. Au competente doar pe dirijari trafic, opriri/ stationari, Pot opri in trafic cand se circula pe sens interzis sau pe sectoare de drum cu restrictii. Un avocat il absolva pe individ de vinovatie pe viciu de procedura si ulterior poate acuza politistii (sau cum se numesc cetatenii astia relaxati).

  4. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Poliția locală are dreptul să oprească și autoturismele ai căror șoferi produc disconfort fonic prin turarea motoarelor..de asemenea are dreptul de a anunța poliția rutiera atunci conducătorul auto emană halena alcoolica.. Dacă nu intervenea respectivul echipaj de la poliția locală,eventualii martori oculari ar fi țipat in gura mare că Poliția locală e pasivă, plătită degeaba și alte măgarii de care suntem sătui… dacă a intervenit..hopa sar de c.r în sus sfertodocții de pe site ..în opinia lor era mai bine lăsat liber, fără să se gândească că putea omorî sau schilodi pe viață un om nevinovat…

  5. Nino nino Răspunde

    Cine stabileste care este gradul de discomfort fonic?!! Asa, dupa urechea muzicala a falnicului gardian public, imbracat in imitatie de uniforma de agent de circulatie???!! Exista un prag maxim al acestei poluari fonice prevazut de lege, concret, peste care are dreptul militia de carton sa opreasca vehicol in trafic??!!! Daca da, care este valoarea acestea si cum o determinati voi astai, hiper dotatii? Aveti sonometre in dotare?! Bati campii cu gratie relaxatule! Singurul lucru pe care au dreptul, si obligatia sa-l faca fostii portari de intreprindere, este sa anunte agentii serviciului de circulatie al politiei! In rest, mars la vanat babe vanzatoare de patrunjel pe sub mana, si adunat boschetari! Tot abuz in serviciu si uzurpare de calitati oficiale se cheama! Daca va da ala in judecata, dati cu subsemnatul, de va ia ameteala ( din cauza efortului intelectual) si castiga in instanta, maxim la a doua infatisare!

  6. Cetățeanul relaxat Răspunde

    In primul rând se scrie,, disconfort” dar asta nu e important…ce este important este faptul că deși (din păcate) nu există un prag fonic (asta fiind o lacună legislativă) există probarea cu martori, există probarea prin apel telefonic (la dispeceratul nostru) sau cu ajutorul aparatului foto pe funcția video… (din dotarea proprie) pe baza acestor dovezi orice judecător de bună credință poate obliga un ,,smeker” la plata amenzii..cine crede că ,,ne face” în instanță…n -are decât să încerce…

  7. Onofrei Răspunde

    Ati fost “facuti” de mai multe ori, pe viciu de procedura, decat crezi! Mai informeaza-te pe la serviciul vostru juridic! In rest Nino are dreptate, ce probezi cu martori, telefon, filmare si mai stiu eu ce daca tu nu ai un prag prevazut de lege si daca nu ai cu ce sa-l masori? Fii serios!

  8. Cetățeanul relaxat Răspunde

    @onofrei … evidența nu trebuie măsurată… cât despre procese verbale anulate în instanță procentul acestora este sub 1%.. decât să ne contrăm pe cadrul legal mai bine am respecta legile și pe noi ca, cetățeni! Din păcate legea e prea blândă și permisivă cu părere de rău constat că mulți dintre noi nu sunt pregătiți să trăiască Intr o democrație în care nu ai doar drepturi ci și obligații…

  9. Obiectiv Răspunde

    “Evidenta” este vreo unitate de masura?! De ce vorbesti prostii? Un avocat de desfiinteaza in 5 minute daca vii cu asemenea “probe” ! Cum sa ma amendezi tu pe mine pe motiv ca urechea ta fina si a inca 2 ametiti, plus o filmare eventual, este deranjata de zgomotul unei masini sau motociclete, cand tu nu ai nici o prevedere legala si nici o posibilitate de a masura daca eu am depasit un nivel de zgomot neprecizat ca valoare! Stiu ca va doare dar nu aveti dreptul sa opriti autovehicole in trafic! Punct! Vorba cuiva de mai sus, la adunat boschetari si babe cu patrunjel! Asta e valoarea voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.