Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

FOTO. O sătmăreancă luptă pentru titlul de voluntarul anului la Crucea Roșie. Are nevoie de voturile noastre

Sătmăreanca Hannelore Ghișan, lidera de tineret a Filialei Satu Mare a Crucii Roșii se află în luptă pentru titlul de voluntarul anului la Crucea Roșie. Tânăra are nevoie de votul sătmărenilor pentru a concura cu șanse reale în lupta pentru acest titlu important, ce va fi decernat în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române.

Crucea Roșie Romania a dat startul la votul public din cadrul Galei Nationale a Voluntarilor Crucii Rosii Române 2018, editia a II-a, un proiect initiat de către tinerii voluntari și ce are ca obiectiv promovarea si recunoasterea meritelor voluntarilor de Cruce Rosie.

Campania de vot se deruleaza în perioada 24-29 noiembrie. Crucea Rosie Satu Mare a intrat în aceasta competitie cu lidera Filialei, Hannelore Ghișan, pe care sătmărenii o pot vota intrând pe site-ul gala.crucearosie.ro.

Evenimentul este organizat de către Sediul Central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România (SNCRR) cu sprijinul reprezentanților tineretului din cadrul Comitetului de Direcție al organizației.

Un comentariu

  1. Diles Răspunde

    Vreau s-o votez, cum mă autentific? Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.