Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Liderul grupului PSD despre plecarea lui Petric: A avut motivaţii false

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a făcut o declaraţie despre demisia deputatului Octavian Petric, care a anunţat pe pagina personală de Facebook, că nu se mai regăsește în PSD, scrie evz.ro.

„Îmi cunosc foarte bine colegii din grup și aș putea să spun despre fiecare dintre cei care au plecat de ce a făcut asta. Domnul Petric a avut motivații false, aș putea să fac comentarii dar nu vreau să-mi critic colegii”, a declarat Daniel Suciu.

Deputatul de Satu Mare Octavian Petric a anunţat, duminică, printr-o postare pe Facebook, că demisionează din PSD şi se va înscrie în Partidul Pro România, pe motiv că nu se mai regăseşte în formaţiunea în care s-a înscris în urmă cu 23 de ani şi despre care spune că “nu mai reprezintă interesele românilor”.

 

7 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Dacă ar fi avut ceva mai multă demnitate tovarășul Petric, atunci și-ar fi dat demisia și din Parlament, eliberând astfel acel loc pentru următorul candidat, la ultimele alegeri parlamentare, pe listele PSD.
    Căci nu știu câți cetățeni l-ar fi votat pe tovarășul Petric, dacă nu ar fi candidat pe listele PSD!

  2. Viki Răspunde

    Tradator o sa ramai in istoria scurta, ca bu esti vreo figura mare. De te mai vad la manastirea Măriuș o sa-ti spun in fata. Sluga austro-ungara.

  3. cizmaru Răspunde

    Mai ce va doare adevaru spus de cineva Petric spune un adevar

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Petric este un analfabet!

    • Rodica Răspunde

      Agramat si incult ! E suficient sa auzi o fraza din gura lui si-i poti face o caracterizare ampla ( oricum ,cand ajunge la sfarsitul frazei , uita cum a inceput-o ) ! Ca sa nu mai zic ca are si un profil (ma refer la fata) bun pentru material didactic la clasa psihologie ! In ce priveste adevarurile spuse de acest ins , a ajuns sa-si creada propriile minciuni ca pe niste adevaruri absolute ! Scarbă e prea putin spus pentru aceasta categorie de personaje !

  5. Satmareanul Răspunde

    Oare cine a scris demisia? El sau consilierii lui 😀

  6. sebi Răspunde

    nu scriu nimic de jfk că oricum nu publică foia asta , am scris mai încolo despre infractorul flaușat și au șters comment-ul proabil că-s și ei pesediști ordinari .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.