Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Pagube după ninsoare: copaci căzuți peste mașini și fire electrice. Intervenții multiple ale pompierilor

Copaci căzuți peste firele electrice, peste autoturisme sau pe carosabil și trotuare au constituit motivul mai multor apeluri la numărul de urgență 112, în perioada 16-17 decembrie, ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice de ninsoare abundentă, care a favorizat depunerea unui strat consistent de zăpadă. Astăzi, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste o mașină.

Pompierii sătmăreni au acționat, în cursul zilei de ieri, cu ajutorul accesoriilor din dotare în 3 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuțipeste firele electrice, în 2 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuți peste autoturisme parcate , existând 3 autoturisme avariate și în 2 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuți pe carosabil.

Astăzi, până la acestă oră, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism, pentru îndepărtarea unei crengi căzute căzute sub greutatea zăpezii pe geamul unui bloc de locuințe, respectiv pentru secționarea și îndepărtarea a 2 arbori căzuți pe carosabil.

Pentru remedierea anumitor situații produse ca urmare a ninsorii abundente pe raza municipiului Satu Mare acționează si S.V.S.U. Satu Mare, respectiv la nivelul localităților din județ, acolo unde este cazul, voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.

Nu au fost înregistrate situații grave și nu au fost solicitări pentru deblocarea de drumuri sau căi de acces și nici pentru repunerea de autoturisme pe carosabil.

2 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Nu-i cam depasit termenul acesta de “pompier”?

  2. Nimeni Răspunde

    Nu cred ca s-au terminat problemele, e o zapada parsiva, inghetata si ancorata bine de crengi, asa ca s-ar putea ca unii copaci sa cedeze sau crengile acestora pe masura ce trece timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.