Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Turneul Live&Crunchy. Andra și Voltaj, seară magică la Satu Mare

Voltaj și Andra au făcut super show-uri sâmbătă seară în parcarea Shopping City Satu Mare. Festivalul Live&Crunchy, eveniment organizat de Carrefour România, s-a dovedit a fi unul de-a dreptul senzațional, un festival ce a adus împreună mii de sătmăreni și care i-a făcut pe oameni să vibreze și să fredoneze hit după hit.

Evenimentul Live&Crunchy face parte dintr-o serie de concerte organizate de Carrefour România, ce și-a propus să aducă în fața publicului una dintre cele mai bune combinații: mâncare delicioasă preparată de bucătari cu ștaif și muzică live de cel mai înalt nivel, semnată de super artiști ai României.

Băieții de la Voltaj au fost cei care au intrat primii pe scenă și au cucerit publicul încă de la primele acorduri. Marea de sătmăreni adunată în parcarea Shopping City a cântat, a dansat și s-a bucurat de melodiile care au făcut istorie în România.

Solistul Călin Goia, alături de trupa sa, au făcut un spectacol extraordinar, hit-urile formației fiind cântate de mii de sătmăreni, de toate vârstele, zeci de minute la rând. Aplauzele și uralele s-au auzit pe toată durata show-ului, Voltaj reușind să îi facă pe oameni să sară în sus de bucurie, dar a reușit să umble și la coarda sensibilă a acestora.

După show-ul marca Voltaj a venit rândul Andrei să scoată artileria grea și să transforme parcarea mall-ului într-o adevărată arenă de concert. Miile de suflete prezente la spectacol au cântat în cor atât hit-urile care au transformat-o pe Andra în diva de astăzi, cât și cele mai recente melodii ale artistei.

Pe lângă o voce senzațională și o prestație scenică inconfundabilă, concertul Andrei Măruță a adus publicului și un superb spectacol de lumini, dar și o generoasă ploaie de confetti, iar seara Live&Crunchy s-a încheiat astfel într-u mod de-a dreptul magic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.