Ultima actualizare: azi, 21:39

Locale

Moarte cumplită. Tânăr sătmărean, călcat de tren în Germania

Un tânăr din municipiul Satu Mare a fost călcat de tren în Germania, în acest weekend. Tânărul se îndrepta către locuința sa, atunci când a fost implicat în tragicul accident care i-a cauzat moartea.

Raul R. era un băiat apreciat în rândul celor ce îl cunoșteau. Tânărul a făcut parte din echipa Olimpia Căuaș, unde colegii de fotbal îl simțeau ca pe un frate.

„Dumnezeu sa îl odihnească în pace!

Este greu sa găsim cuvintele potrivite ptr a ne exprima durerea pierderii unui membru important al “familiei” noastre – Raul Pinte.

Este cu atât mai greu sa spunem ceva când vorbim de un tânăr plin de viața și cu un suflet atât de frumos!

Nu ne rămâne decât , sa-ți mulțumim micutule ptr tot ceea ce ai făcut ptr noi atât ca sportiv cât și ca prieten/frate și sa-ți transmitem “Drum lin spre îngeri! Dumnezeu sa-ți dea odihna veșnica in Împărăția sa!”

Transmitem pe aceasta cale sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Ai fost un adevărat exemplu ptr noi toți!

Adio micuțul nostru prieten cu inima imensa!

Te vom iubi mereu și-ți vom păstra vie amintirea in sufletele noastre!!!”, a transmis echipa Olimpia Căuaș.

2 comentarii

  1. alecu Răspunde

    Bey, explicati-mi si mie de ce este asta o stire????!!! n-am nimic cu omul, Doamne fereste de asa ceva, condoleante familiei! Dar de ce e asta o stire?!!!

  2. 007 Răspunde

    Alecule,dintr-un motiv foarte,foarte clar(cum de nu te-ai prins pana acuma),ACESTA-I NIVELUL COPISTILOR DE LA portalsm.Nimic mai mult…Si ca sa fiu bine inteles,calitatea lucrurilor generate de orice om ,mai mult sau mai putin pregatit , spune exact valoarea lui ,fie sau nu vorba de IQ, dar sigur locul unde se gaseste pe palierul profesional .Sau o fi o abordare a subiectelor pe placul si nivelul cerintele majoritatii cititorilor de PORTALSM?!
    E de studiat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.