Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Satu Mare te așteaptă acasă! Bursa locurilor de muncă pentru tinerii sătmăreni, la Cluj

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii sătmăreni se desfșoară și în acest an, la BT Arena Cluj, în 20 iunie. Proiectul are în vederea atragerea tinerilor din Satu Mare înapoi acasă, prin oferte atractive de locuri de muncă.

„Dragi studenți și dragi părinți, acum doi ani am lansat proiectul Satu Mare te așteaptă acasă! Acum facem o nouă etapă a acestui proiect, în data de 20 iunie. Avem nevoie de voi, avem nevoie să construim împreună viitorul orașului nostru cu voi. Joia viitoare vă așteptăm cu drag la BT Arena Cluj la bursa de joburi pentru tineri sătmăreni!

A városod hazavár! Állásbörze // HaiAcasă! Bursa de joburi”, transmite primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Participarea este gratuită. Vă puteți înregistra accesând link-ul următor: https://forms.gle/TnPXFRTPcQXRVMtPA

11 comentarii

  1. Doi Răspunde

    Toata consideratia pentru acest demers,dar iertati-ma:
    La ce sa vina acasa?
    1)La un loc de munca cu salariu “competitiv”?
    De doua ori mai putin ca si in Cluj sau alte orase mari?
    Si ce daca sunt cheltuieliile mai mici?Nu ai dreptul la un salariu care se incadreaza la minumul pe economie in UE?
    2)Intr-un oras in care angajatorii mari sunt uniti in organizatii de tip “cartel” unde e posibil sa puna la punct salarizarea generala in judet.

    Imi cer scuze,dar la asta,eu sincer nu m-as intoarce.

    • Gicu Hugi Răspunde

      Important e cat economisesti, nu ce salariu ai. Ia vezi cat costa o chirie intr-un apartament decent la Cluj si cat costa o chirie in Satu Mare si apoi calculeaza cu cat ramai “in mana” de la un loc de munca pe acelasi post.

      • Doi Răspunde

        Ai dreptate,chiriile din Cluj sunt anormal de mari,sunt absurde,dar îi chemi acasa,la un salariu de aproape jumatate mai mic,doar pentru ca sunt acasa?
        Nu au voie sa castige in Satu Mare cat castiga in Cluj?
        Si asa salariul din Cluj e la minimul pe economie din UE.

        Cheama-i acasa,dar da salariile din Cluj.Un salariu de 2500-3000 de lei nu e mare deloc, nici in Saru Mare,comparativ cu UE,dar preturiile sunt similare cu cele din vestul Europei,trebuie sa evoluam si din punctul asta de vedere

        Asta e parerea mea.

  2. TN Răspunde

    Mda, hai acasa pentru ce? Munca la negru? Minimum pe economie? Vino la Satu Mare, unde ai “oportunitatea” de-a te scalda in sume “fabuloase” de bani! Pentru o zi, ca nu-ti ajunge salariul nici macar sa treci strada! Si ce tot o tineti langa cu chiriile si costul vietii in Cluj sau alte orase mari?! Pai voi v-ati uitat ce gunoaie de apartamente sunt de inchiriat “ieftin” in SM? La 150- 200 € gasesti un apartament parlit cu mobila Luceafarul si aparatura de pe vremea lui Pazvante Chioru’!! Un apartament pus la punct te duce la 300€/luna, ceea ce in Cluj gasesti cu 75-100€ mai mult, insa diferenta e ca in rahatul asta de oras iti iei in cel mai fericit caz 400 €, iar in Cluj esti platit cu cel putin 700€ ptr acelasi job! Pai faceti dracului un calcul simplu si vedeti diferenta! La fel si basmele cu Bucurestiul! “Vai ce scumpa e viata acolo!” E scumpa pe dracu! In timp ce o confectionera calificata castiga maxim 1500/1600 lei pe luna aici, in Bucuresti e platita cu minim 2500! Iar chiria difera cu 50-75 € ptr aceleasi conditii! Cat despre mancare, pai preturile sunt la jumatate fata de ale noastre, geme Oborul de marfa buna si ieftina! Imi spuneti mie dupa ani si ani traiti acolo cum e viata! Satu Mare este scump, sarac, evaziunea fiscală e in floare la fel ca si economia subterană, căci altfel cum va explicati preturile halucinante ale imobiliarelor si hainele de 700/800 lei bucata vandute in Mall??? Da, este un adevarat cartel mafiot, bine înrădăcinat in urbea noastra, unde firmele s-au inteles tacit de ani de zile, sa plafoneze salariile, saracind populatia si lasand colbul sa se depuna pe acest oras, fara sa intoarca nimic comunitatii din care provin! Sictir! Sper sa nu va vina nimeni atata timp cat nu realizati ca trebuie sa mai si platiti angajatii, nu sa ii tratati ca negrii pe plantatie! Si nu va mai lamentati ca “lumea nu munceste, doar vrea bani”, ca ne-am saturat de placa asta seaca! Ia angajati-va in firme propriile odrasle pe aceleasi salarii ca si restul plebei, sa vedem, ati face-o???

  3. cetatean Răspunde

    Un program mai IPOCRIT rar am mai văzut! În afară de vorbe ce se oferă CONCRET??!!!

  4. peda gogu Răspunde

    cineva ( probabil firma de cosultata tip Barna de la usr ) incaseaza niste bani…in rest cum zice @cetatean

    • Gicu Hugi Răspunde

      Am cautat de curiozitate despre ce firma de consultanta este vorba si am vazut asta: “SC Grupul de Consultanţă și Dezvoltare DCG SRL a mai încheiat și contracte prin cumpărare directă. Unul dintre acestea, în valoare de 2.730,2 lei cu TVA, a fost atribuit de Prefectura Constanța, în 7 octombrie 2014, tot sub guvernarea PSD.”

      Adica a primit 2700 (doua mii sapte sute) lei + TVA de la stat, cand alti politicieni iau milioane de euro si isi construiesc viloace. Bravo, buna comparatie.

      • x-ulescu Răspunde

        Buna idee ,am cautat si eu si am descoperit ca in perioada 2009 ,210,2013,2014 Grupul lui Barna a luat de la stat , pentru formare profesionala 8 contracte de 604134,21 EURO , + o cumparare directa de 29946 EURO – de la ministerul de interne a luat 248560.51 EURO ..asta asa ca sa se stie

        • Gicu Hugi Răspunde

          Poate postezi si sursa, ca altfel sunt doar minciuni ordinare.

          • Gicu Hugi

            + acte doveditoare, bineinteles, nu mizerii fara documente din fituicele Latrinei 3

          • x-ulescu

            cauta ..si vei gasi singur ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.