Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO/VIDEO. Invitație la distracție: Începe Festivalul Berii „Hops & Beats”. Programul oficial

Astăzi începe Festivalul Berii Artizanale ,,Hops & Beats”, iar sătmărenii sunt invitați să ia parte la distracția ce va avea loc în Piața 25 Octombrie. Timp de trei zile, muzica unor artiști renumiți va răsuna în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, iar berea proaspătă va fi la discreție.

„Hops & Beats” Beerfest 2019, cel mai important festival de bere craft care se desfășoară pentru a doua ediție în Satu Mare își deschide oficial porțile în această seară, iar organizatorii promit un weekend spectaculos în centrul orașului.

,,Vă așteptăm cu drag să gustați cele mai bune beri produse în Satu Mare, cei mai buni mici și cele mai bune grătare”, este invitația organizatorilor pentru sătmăreni.

Bere obținută în schimbul jetoanelor

„Din acest an introducem sistemul de jetoane. Se vor putea cumpăra jetoane, cu care se va putea lua bere sau mâncare. Un jeton, adică o bere, va fi 5 lei. La alimente, la meniuri ne gândim că vor fi fripturi, iar preţurile în multiplu de 5 lei. Încercăm să oferim şi partea de alimentaţie publică la un preţ foarte accesibil. Jetoanele vor putea fi returnabile dacă nu se consumă”, au mai spus organizatorii.

Noul sistem cu jetoane este introdus în special pentru a reduce timpul de servire, dar şi a uşura munca vânzătorilor. Adică totule ste simplu, dai un jeton şi primeşti o bere. Mâncarea va fi pregătită pe plite electrice, deci va fi un festival fără fum!

Pregătiri intense sunt şi pe partea de vânzare bere. Vor fi patru puncte, adică circa 30 de dozatoare ce vor putea umple 90 de pahare într-un minut.

Vor concerta formaţii precum Vița de Vie, Mihail, The Mono Jacks, Mr. President și IRIS. Programul îl găsiţi mai jos.

15 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Artist ……numai unu si unu!!!!! Cred ca numai ei erau liberi…..

  2. Calin Răspunde

    Voi doi nemultumiti vesnici, ce v-ar multimii?
    Halal patioti locali!

  3. y Răspunde

    @Calin, nu e vorba de nemulțumire, dar anul trecut Dr.Alban pensionar fără nici un farmec sau pseudo Boney M înainte iar acum Mr. President (de fapt doar o părticică). Dacă îți place du-te. Urmează mă gândesc la anul Mambo nr.5 în cârje sau în scaun cu rotile.

    • X Răspunde

      N-ai înțeles nimic. Trăiești într-o confuzie totala. Acest eveniment este organizat de o societate privata din Satu Mare, nu de primărie.

  4. y Răspunde

    Băi, x-ule eu am înțeles că la noi vin ciurucuri și artiști trecuți de toate cele inclusiv cântăreți deja fără voce (Dr. Alban, Iris). Dar asta trebe la popor văd. Personal nu văd rostul festivalului ăsta mai ales cu așa organizare. Idem festivalul vinului.

    • asder Răspunde

      Si cum e vremea la voi, pe la Soconzel?

    • calin Răspunde

      Rostul? Unul din motivele pentr care se organizeaza e sa iesi din fata calculatorului sau sa pui telefonul ori tableta jos si iesi in “lume” si asa sa socializezi,
      Restul motivelor acum nu le enumar.

      • y Răspunde

        De socializat mă duc cu prietenii și stau la o terasă civilizat și nu îmi păzesc portofelul în timp ce ascult această muzică. Eventual ascult muzica pe care mi-o doresc. Și probabil nu consum din felurile servite și parțial gătite. În paranteză spus sunt pățit. Nu-mi lipsește încă o cazare nedorită la vreun spital la secția gastroenterologie. Tu poți să te duci dacă îți place și asta îți lipsește. De gustibus non discutandum. Pâine și circ, asta e. Poftă bună și distracție să ai. De fapt stomac de fier. Ar trebui să fim un pic mai pretențioși la calitate.

  5. matroz Răspunde

    Si totusi berea aceea destul de buna de altfel se numeste:TRANSYLVANIA, cu Y?
    Domnu Berceanu,cine va tras in piept?

  6. bbb Răspunde

    Am fost ieri pe acolo…
    Festivalul e pe masura denumirii…!

  7. y Răspunde

    Pe lângă faptul că Satu Mare nu face parte din Transilvania istorică chiar nu înțeleg nici eu. E ygrecul ăsta acolo ca să fie mai special, probabil, mai vandabil. Adică chestie de marketing. (Bine că n-au pus o poză cu Dracula). Dar dacă sunt așa patrioți puteau zice Zotmar la bere, măcar avea ceva legătură cu localitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.