Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

10 august 2019. Protest anunțat pentru mâine seară, la Satu Mare: ,,Reset România”

Pe 10 august se împlinește un an de la protestul în urma căruia mii de români au simțit efectul gazelor lacrimogene, iar sute au ajuns din Piața Victoriei direct la spital. Astfel, se anunță proteste masive în mai multe orașe din țară, printre care și Satu Mare. Cei mai mulți români vor fi prezenți în Piața Victoriei din București.

Aproximativ 250.000 de români sunt așteptați mâine în București, unde este organizat un nou protest sub emblema “Diaspora vine acasă”, dar și “Nu uităm ce ați făcut astă vară”. Însă nu numai în Capitală vor ieși românii la protest, ci și în alte orașe din țară, dar și în diaspora. În plus, pe drumul spre București mai multe grupuri civice au anunțat diverse acțiuni.

Și în municipiul Satu Mare se anunță un protest. Mai mulți sătmăreni au anunțat că se vor aduna de la ora 18:00 în Pasajul Corneliu Coposu.

,,Pe 10 august, de la ora 18, toți românii lucizi și onești din țară și din străinătate sunt invitați să ia atitudine împotriva Aparatului de Stat controlat de PSD (Guvern, Parlament, Administrații locale) care își bate joc de națiune în cel mai ticălos mod: prin legi care favorizează infractorii, lăsând victimele în voia sorții; prin administrație iresponsabilă ne-a dus în recesiune economică; prin politici pentru grupuri de interese, au alungat profesioniștii și muncitorii calificați din țară, în toate domeniile; prin cea mai mare rată de impozitare a muncii din estul Europei au blocat dezvoltarea și au strangulat antreprenoriatul; prin salarii umflate artificial în domeniul bugetar și prin pensii speciale nejustificate de nimic decât de slugărnicie, au dus țara la cel mai mare grad de îndatorare externă istorică și la cel mai mare deficit bugetar procentual și cantitativ de când suntem membri UE. Alte sute de decizii, legi, măsuri și directive care ne condamnă la subdezvoltare, stat discreționar, și, în general, la domnia proștilor tupeiști. Această administrație și majoritate legislativă sunt calamitatea de care trebuie să scăpăm urgent”, se arată în apelul lansat înainte de protest.

 

8 comentarii

  1. rst Răspunde

    Au cerut autorizatie de la primarie ?
    Trebuie respectat dreptul oamenilor de a protesta, dar sa o faca in limite legale.
    Jandarmeria sa nu uite ca are datoria sa apere ordinea de drept in stat !

    • Adi Răspunde

      Sunt prezent, abia aștept să mă bată jandarmi, bulan peste fundulet, picioare în poponeț, să fie legalizată pedofilia și căsătoria între femei .Votez U.S.R. pe domnul Bârnă boy.

  2. Szalma Jack Răspunde

    Iar incep basinosii sa behaie?Ce mai vor?USR si PLUS au ajuns in Parlamentul European,vor ajunge si in parlamentul romaniei si poate papagalul ala al lor posibil sa fie ales presedinte !De jegurile de la pdl-pnl m-am convins,sleahta de hoti,nu merita niciun scuipat !!

  3. c-block Răspunde

    @Szalma Jack. USR este în parlament începând din 2016 și are ditamai grupul parlamentar. Sincer, se cunoaște după tine? Că după mine nu prea.

  4. România Vândută Răspunde

    La Satu Mare se face in felul următor , nu vă chinuiți cu autoritățile de la București că nu se merita, cereți anexare cu Ungaria și puneți punct cu conducătorii actuali și cei ce vor venii după ei , Român tot român e , cat trăiește tot va fura și din țară sa și din străinătate.

    #rezist
    Satu Mare nu uita căci Ungaria te vrea.

  5. Sigei Răspunde

    Oh shit! Here we go again.
    Pulane peste ceafa si peste gura, part 2.

  6. altu Răspunde

    Usr, Plus si tot felu de partide “pacalici”, da PSD e muma ciumei. Se stie din 90 de cand a inceput sa vanda tara pe bucati

  7. Tabu Răspunde

    Lasa. O sa cumpere maghiarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.