Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

Sensul giratoriu de la Parcul Industrial, util sau nu?! Se discută desființarea lui

Consilierul PSD Octavian Ardelean a ridicat în ședința Consiliului Local de astăzi problema sensului giratoriu de la Parcul Industral, din intersecția ce face legătură între Bulevardul Lucian Blaga și strada Parcul Industrial Sud.

Ardelean a solicitat primăriei să ia unele masuri, având în vedere că s-au petrecut acolo accidente soldate cu răniți. El consideră că s-ar impune instalarea unor camere video în zonă.

Pe de altă parte, primarul Keresekenyi Gabor a spus că situația trebuie foarte bine analizată de către specialiști. El a explicat că a primit reacții atât pozitive, cât și negative în legătură cu sensul respectiv, și a explicat că nu primarul decide mărimea sensului și modalitatea de semnalizare a acestuia, ci anumiți specialiști.

În acest sens, se va discuta în perioada următoare dacă sensul este util sau nu, urmând să se ia o decizie.

8 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Normal e util dar la noi e problema cu piesa auto dintre volan și scaunul șoferului. Eu aș recomanda un semafor acolo. Nu sunt chiar așa de multe mașini care ies de Parcul industrial față de câți circulă pe DN.

    • Parc Industrial Sud Răspunde

      Problema cea mai mare este ca multe masini intra in oras cu viteza mare si nu sunt atenti la sensul giratoriu, iar persoanele ce ies de la Parc-ul Industrial Sud desi au prioritate, trebuie mereu sa fereasca accidentele… Personal intampin aceasta problema tot la doua zile… Ar trebui introduse limitatoarele de viteza pentru a ii incetini pe cei ce circula pe Lucian Blaga

      • altu fără bmw Răspunde

        Știu. Și în oraș se circulă în draci pe Blaga. Codul rutier este o amintire îndepărtată pentru mulți. Mă gândesc că limitatoarele de aia nu s-au pus pentru că atunci am avea muulte accidente cu mașini zburătoare în zonă.

        • dnd Răspunde

          Oricum este aeroportul in zona :)) Multi si-ar lua zborul la propriu :)) Desi ar fi indicat acele limitatoare! Piesa dintre volan si scaunul soferului ar trebui sa adapteze viteza masinii la indicatiile panourilor rutiere!

  2. Anonim Răspunde

    Buna ce limitatoare o camera omologata și amenzi pe banda în 72ore toți fac pe sfinții. pariu !

  3. Pop Alexandru Răspunde

    Problema este doar cu cei care vin cu viteză dinspre Ardud și care nu reduc viteza la intrarea în oraș!
    Lucrez în Parcul Industrial Sud alături de alte câteva mii de colegi, parc care aduce o mare parte din banii orașului!
    Înaintea înființării acestui sens, stăteam la coadă și câte 20 de minute, acum în maxim 5 minute am ieșit! Au de suferit doar cei care vin în oraș din alte localități!
    Dar sunt deacord că s-ar putea lărgi mai mult, până spre CBA și spre intrarea în parc, pentru a obliga toți conducătorii auto care intră în sens să educă viteza! Unii forțează intrarea deoarece ieșirea din sens spre Ardud și spre oraș este în linie dreaptă cu banda 1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.