Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Exproprierile pentru Centură mai așteaptă un an

Expropriații de la Centură mai trebuie să aștepte cel puțin un an de zile până își vor primi despăgubirile, a declarat astăzi viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, menționând totodată că această situație continuă să persiste din cauza unor greșeli în studiul de fezabilitate.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, ce a avut loc astăzi, joi, 29 august, viceprimarul Adrian Albu a ținut să aducă în discuție situația exproprierilor pentru Centură, spunând că este încontinuu luat la întrebări, cu toate că nu joacă un rol decisiv în rezolvarea acestei probleme.

Albu a declarat că licitația pentru desemnarea unei firme care să facă o cadastrare este în derulare încă din ianuarie. Acesta a mai spus că este nevoie de șase luni pentru efectuarea cadastrului, apoi urmează întocmirea proceselor verbale, iar mai apoi, între trei și șase luni, este nevoie de o altă Hotărâre de Guvern. Abia după ce toate aceste condiții sunt îndeplinite se va putea face și plata sumelor. Pentru a pune punctul pe ,,i”, Albu s-a rezumat în a spune că este vorba de o situație ,,foarte stufoasă și foarte cretină”.

 

2 comentarii

  1. dnd Răspunde

    Mai traieste ALBU? Am crezut ca a innegrit :)) Ce a facut vice-primarul in acest mandat? Inafara de a se face de ras :))

  2. y Răspunde

    E mai mult decât jenant. Statul român dovedește încă odată seriozitatea și grija pe care o poartă față de cetățean.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.