Ultima actualizare: azi, 17:29

Locale

VIDEO. EROUL ZILEI. Şoferul care a sărit imediat să salveze victimele de la Botiz

El este EROUL ZILEI. Un tânăr şofer sătmărean este eroul zilei. Sătmăreanul Adrian Varga se deplasa cu maşina pe raza localităţii Botiz când a fost martorul unui accident de circulaţie. El a văzut cum maşina din faţa sa a intrat pe contrasens şi i-a izbit frontal de altă maşină. Nu a ezitat nicio secundă! A oprit maşina şi a fugit spre celelalte două maşini, să vadă ce s-a întâmplat.

Adrian Varga a declarat, pentru PortalSM, că a ajutat victimele şi a luat bornele maşinilor pentru a nu lua foc.

“Eu doar am ajutat victimele, pe urmă am luat bornele de pe baterii de la amândouă maşinile pentru că a ieşit foarte mult fum. O altă persoană a sunat la 112 că eu eram ocupat cu victimele”, ne-a spus Adrian Varga, EROUL ZILEI.

Ce spune Poliţia

Poliţia a fost sesizată la ora 10.42 am fost sesizați despre producerea unui accident rutier in loc Botiz.

Polițiștii Serviciului Rutier ajunși la fata locului au stabilit faptul ca un șofer, de 52 de ani, din loc Trip, care se afla la volanul unui autoturism ce circula pe direcția Satu Mare – Ciuperceni, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 41 de ani, din Călineşti Oaş.

În urma evenimentului ambii șoferi au fost transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale împreună cu alți doi pasageri din cele două autoturisme.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauza s-a deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

14 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Acum poate să se supere dar este perfect valabil sintagma de oșan prost. Cum drq!???? Somnul minții!

    • Bogu Răspunde

      W.T.F. !!! Adică tu ești singurul prost. E bun. La biblioteca se găsesc cărți și pot recomanda cateva, dar in cazul tau problema e genetica. Sa sti ca pentru rebuturi sociale ca tine, refrenul imnului este cu dedicatie.

      • y Răspunde

        Prost ești tu! Cum am așteptat a și apărut primul oșan lezat în mândrie. Dacă te uiți pe video ce constați? Că este deștept? Așa a învățat la școală să conducă? Sau zici că o fi având permis cumpărat și atunci e scuzabil? Totuși sper că toți sunt bine. Inclusiv șoferul în Dacia roșie care încă nu știe să vireze. Da’ mă întreb atunci, că în rampă cu frâna de mână trasă cu pornește? Fără supărare dar nu-l văd în stare. Șoferul lui pește. Sau e șofer kamikaze?

  2. Super Răspunde

    Bravo Didi… continua asa .

  3. satmarean Răspunde

    ce plm cauta ala in pantaloni scurti la interventie?

    • mihail Răspunde

      @satmarean:acum serios:de cate ori folosesti pm,ma intreb daca tu chiar ai,sau faci doar parada!

    • altu fără bmw Răspunde

      Trebuie mustruluit tare! Nepermis așa ceva! Da, și dat viitoare nu pleacă în misiune decât echipat zeiss la patru ace, de preferat la costum și cravată. Sau cel puțin smoking și joben. Dacă între timp moare cel pentru care a plecat în msiune e nașpa. Nașpa pentru pacient. Ce e mai important? Viața salvată sau cum e îmbrăcat salvatorul? Bine că măcar au ajuns la timp.

    • Super Răspunde

      E pompierul Olimpiu,era inafara programului…era si el acolo si a dat o mana de ajutor..pana sa vina colegii lui. .. bravo lui.

    • Ana Răspunde

      Era in timpul liber.

    • Ion de pe Peron Răspunde

      Pacat ca mai respiri!Jegule!

  4. cârcotaş Răspunde

    Ei, dacă era poliţist, ar fi fost înaintat în grad la excepţional. Aşa…felicitări şi la muncă, că până la 65 de ani mai este.

  5. y Răspunde

    @mihail, știi proverbul cu “Vrabia mălai visează ?”?? Cam asta o fi în cazul sătmăreanului.

  6. Nimeni Răspunde

    Sa nu cumva sa fie vorba de vreun sinucigas, eu cred ca soferul trebuie investigat serios. Oricum, eu nu i-as mai da carnetul.

    • altu fără bmw Răspunde

      A doua mașină după Opelul țintit era un ditamai camion. Eu sincer nu cred în varianta ta pentru că dacă vroia să fie sigur în reușită presupun că intra în camion.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.