Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO/VIDEO. Petrecere pe cinste în Grădina Romei. Mâncare, concerte și o super tombolă

Sătmărenii s-au adunat cu mic, cu mare, în această după-amiază în Grădina Romei și au sărbătorit până seara la petrecerea organizată de Electrolux. Cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate la nivel global, Electrolux le-a făcut un cadou special sătmărenilor și angajaților săi, iar cei prezenți la marea sărbătoare a companiei au profitat la maxim de surprizele din Grădina Romei.

Zona cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, precum și corturile cu bere au fost luate cu asalt de sătmăreni, iar cum mâncarea bună merge mână în mână cu voia bună, cei prezenți s-au distrat pe cinste pe muzica unor formații extrem de apreciate la nivel local, dar și la nivel național.

Una dintre surprizele pregătite de cei de la Electrolux a fost tombola, eveniment în cadrul căreia compania a pus la bătaie 15 prăjitoare de pâine, 12 blendere și 21 de aragaze. Aceste produse au putut fi câștigate exclusiv de angajații Electrolux care au completat talonul de tombolă. La sfârșitul zilei, angajații care și-au auzit numele la extragerea taloanelor au plecat fericiți spre case.

Petrecerea s-a încheiat pe acordurile celor de la Desperado. Formația clujeană a făcut un show deosebit, reușind să schițeze nenumărate zâmbete pe fețele sătmărenilor aflați în fața scenei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.