Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

FOTO. Acțiune de suflet. Sute de cadouri pentru copiii din satele județului Satu Mare

O preafrumoasă Lumină a ajuns și la Fundatia Hans Lindner prin cadourile pregătite de copiii grădinițelor si școlilor din comunitățile germane Arnstorf, Reischach, Erlbach, Perlach, Johanniskirchen, Eichendorf, Linden pentru copiii din județul Satu Mare. Cu mare grijă și atenție, fundația a dus mai departe aceasta Lumina sperând să ajungă în casele și sufletele copiilor de la satele din județ.

Pe data de 5 și 6 decembrie au fost livrate cele 760 de cadouri din Germania, colegii fundației vizitând școli și grădinite, ajungand la copiii din satele: Andrid, Dindestiu Mare, Irina, Santau, Chereusa, Sudurau, Ghirisa, Unimat si Ratesti.

Fundatia Hans Lindner organizeaza an de an actiunea de Craciun, care a inceput din anul 2004, atunci cand pentru intaia oara elevii scolilor din localitatile germane Arnstorf si Reischach au pregatit copiilor din judetul Satu Mare cadouri de Craciun.

,,Elevii scolilor din Germania precum si colectivul de lucru al fundatiei spera ca impreuna cu darurile oferite au reusit sa aduca lumina si spiritul Craciunului in sufletele uneori prea incercate ale copiilor nostri. Lasati Craciunul sa vina!….Sarbatori fericite!”, transmit reprezentanții Fundației Hans Lindner.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.