Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

PSD Satu Mare are de ales: Gabriel Leş sau Radu Cristescu

PSD Satu Mare are de ales pentru funcţia de preşedinte între fostul ministru Gabriel Leş sau fostul lider PMP, Radu Cristescu. Deocamdată aceştia şi-au exprimat intenţia de a candida la şefia PSD. Alegerile sunt programate pentru vineri, 7 februarie, iar termenul de înscriere în cursă este 5 februarie.

Gabriel Leş este cunoscut sătmărenilor de ani de zile. El este un vechi membru PSD, a ocupat funcţia de viceprimar al municipiului Satu Mare, a fost subprefect, fost director APIA, fost secretar de stat în ministerul Apărării şi ministru al apărării de două ori.

În schimb, Radu Cristescu nu este atât de cunoscut sătmărenilor. El este născut în Satu Mare însă a ajuns în capitală. Cristescu a fost un apropiat al preşedintelui Traian Băsescu, în timpul guvernului PDL a fost numit președinte al Agenției Domeniilor Statului (ADS). La alegerile locale din 2016 Cristescu a candidat la Primăria Sectorului 2, unde a obţinut 2%, iar la alegerile parlamentare din 2016, a ocupat locul 2 pe lista PMP pentru Senat la București, după Traian Băsescu.

Dacă Gabriel Leş are susţinerea actualului preşedinte, Aurelia Fedorca, şi a mai multor lideri importanţi, se pare că Radu Cristescu se bazează pe susţinerea preşedintelui executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor.

11 comentarii

  1. Miclisor Răspunde

    Les se vrea presedinte? Sa isi angajeze pe mai departe toate rudele prin institutiile statului? Sorasa la prefectura, nevasta la Consiliul Judetean, fratii de la biserica prin anumite institutii. Poate se trezesc pesedistii sa vada realitatea si sa nu voteze un asemenea om!

    • Ghita procuroru Răspunde

      Les sta de 2 sapt la Bucuresti sa isi aranjeze apele. Dar PSD are nevoie de o schimbare, si are nevoie de o resuscitare, dar omul care poate face acest lucru este Cristescu! Are sprijinul necesar sa faca acest pas spre sefia PSD! Toti membrii PSD stiu cum Les si gasca de acoliti au vandut PSD la UDMR! Macar cat era Doru Coica, el nu se vindea la maghiari!

  2. Matrozel Răspunde

    Matroz is here! Degeaba se agita Micle, Bran, Craciun si Filip Darius, caci partidul nu va fi al lor. Primarii PSD nu ii sustin. Acestia nu sustin niste non-valori care nu le sustin proiectele la Bucuresti!

    1. Miclea Adrian si-a sporit afacerile de cand cu noua conducere. Baiatul lui tata, taranus de oras nu isi permite o casa sau un apartament, sta cu chirie pe semicentru.

    2. Filipinescu itistul de la finante se revede prefect

    3. Bran a prins contracte frumusele cu palincuta. Chiar a prins si supermarketurile din tara..

    4. Craciun cum mai stai cu afacerile , mai baiatule? Apropo.. mai ai pasta de scris rapoarte pe la baietii “smecheri”?

    5. Roca primar!

  3. cizmaru Răspunde

    Daca Cristescu ajunge presedinte la PSD pot sasi traga oblonele

  4. c-block Răspunde

    Grea alegere. Dacă vreți să importăm mahalaua dâmbovițeană alegeți pe Cristescu. Dacă vreți să rămână totul ca până acum alegeți Leș. De aici deduc că cel puțin PSD Satu Mare nu a înțeles nimic din rezultatele ultimelor alegeri. Perseverați dragii mei în prostie, perseverați! Poate așa scăpăm de voi pe mâna voastră.

  5. cityzen Răspunde

    mai bine s-ar înființa centre zonale de partid, ar mai face economie și ar fi aleși oameni de calitate și competenți decât cei doi!!!!!!!!!!

  6. Coi ca Răspunde

    Să explice un PSD-ist ce se întâmplă,
    de ce nu aveți la înaintare oameni care să fie doriți de societate ?
    de ce aceași ?
    Cristescu….mama mia !!!!

  7. Robu' Răspunde

    Cristescu????!!!!! Fereasca Dumnezeu! Nu ca Les ar fi mai bun dar decat astia mai bine desfiintati partidul la nivel local! Oricum, cu Cristescu sigur se desfiinteaza singur!

    • Inocentiu Răspunde

      Acolo-i Govor in spatele lui Cristescu. Doar ce ati crezut ca scapati de dracu asa usor!

  8. Dan Dediu Răspunde

    Nu va mai zbateti atat.
    Pentru jucatorii de Starcraft: Thor is here!

  9. gheorghe Răspunde

    Mai daca vreti ca sa dispara psd-ul sau sa se faca tot mai mic,mai mic,mai mic atunci ar trebui sa-l inscaunati pe criste-scu.El se pricepe la toate ca doar are experienta de traseist si lins la labe(maini??!!) la pmp si pdl….Procentajul de 2% il recomanda din plin pentru acest post ca deh!e om de valoare,doar ca voi muritorii de rand nu reusiti nicidecum sa-l intelegeti.Misiunea lui este sa distruga tot ce poate din psd sau sa-l aduca cat mai jos ,mai jos,mai jos.Cand ziceam ca expertul in politici economoce,monetare si ce mai vreti voi a psd-ului,valcov,are msiunea de a infunda psd-ul,multi au sarit pe capul meu.Iata ca am avut dreptate…..valcov a adus psd-ul jos,jos Iar criste-scu va incerca acelasi lucru.Bafta si cat mai jos,mai jos,mai jos!!!he,he,he!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.