Ultima actualizare: azi, 10:49

Naţionale

Coronavirus România. A fost înregistrat al 14-lea deces: un bărbat de 52 de ani

Coronavirus România. A fost înregistrat al 14-lea deces al unui pacient cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020.

Bărbatul, care suferea de obezitate, a decedat miercuri după amiază. Este cel mai tânăr pacient decedat până acum în România.

3 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Sistemul sanitar din Romania cel mai idiot din lume. Pacient de la Suceava unde și păsările au coroană, transferat la București fără nici o măsură. A intrat în contact cu 31 de cadre medicale care acum sunt în carantină. Abia după transfer i-au făcut testul. Deci ăștia care se infectează din prostia lor, trebuie să ne trateze pe noi. Jumătate din infectații României sunt cadre medicale, nici în Italia nu sunt atâția. Spui Romania și tragi cortina.

  2. Nimeni Răspunde

    Spitalele romanesti( si nu numai ) nu sunt pregatite pentru acest tip de virusi, in fapt sunt niste hoteluri sanitare. Nici acum cadrele medicale si responsabilii din Sanatate nu realizeaza gravitatea situatiei. Acest virus rezista pe suprafete si 17 zile (poate si mai mult), oricata igiena ai face virusul se poate ascunde in cotloanele microscopice a oricarei suprafete. Ar trebui dezinfectie dumnezeiasca, in practica stim cum se face si de catre cine se face. Poate vom avea noroc cu vreun geniu al medicinii care sa ne salveze de la neputinta la care vom ajunge cat de curand.

  3. cârcotaş Răspunde

    900 de infestaţi în ţară, în SM care-i situaţia? Parcă a fost unul… Suspectă tăcerea, sper să fie de bun augur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.