Ultima actualizare: azi, 13:21

Naţionale

VIDEO. Cum arată secțiunea Biharia-Borș a Autostrăzii Transilvania. Finalizată în proporție de 84%

Secţiunea Biharia-Borş (3C3) a Autostrăzii A3, întinsă pe 5,35 kilometri, este finalizată în proprție de 84%, potrivit unui raport prezentat prefectului Dumitru Ţiplea de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.

,,Secţiunea, cu o lungime de 5,35 km, va face legătura cu autostrada M4 şi, mai departe, cu întreaga reţea de drumuri de mare viteză din Europa Centrală şi de Vest”, se arată în informarea transmisă de Cancelaria Prefectului.

Valoarea contractului pentru secţiunea 3C3 este de 134,22 milioane lei (fără TVA). Lucrările sunt executate de asocierea Trameco S.A – Vahostav SK a.s. – Drumuri Bihor S.A – Drum Asfalt S.R.L – East Water Drillings S.R.L.

Autostrada A3, numită şi Autostrada Transilvania pe porţiunea Braşov-Borş, face legătura dintre Bucureşti şi ieşirea spre Ungaria prin Borş.

2 comentarii

  1. Vasile Laszlo Răspunde

    Poate nu ar fi rău că autoritățile din județul Satu Mare sa ia exemplu și sa facă demersuri pentru conectarea drumului expres M49 care se pare ca va ajunge pe la Csenger/Oar, la centura care se construiește azi.

  2. cetatean Răspunde

    Lăsați, că o face gratuit Victor Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.