Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Dezastru! Mizerie de nedescris în Skateparkul UFO. Așa au înțeles unii sătmăreni să se relaxeze

Imagini dezolante în Skateparkul UFO din cartierul Micro 17, după ce munţi de gunoaie au invadat terenurile. Asta au înţeles unii sătmăreni că înseamnă relaxare.

Mai mulți sătmăreni care au ieşit ,,la relaxare” în Skateparkul UFO au lăsat un adevărat dezastru în urma lor. Le-a fost lene să arunce resturile menajere în coşurile de gunoi și au transformat chiar parcul într-o mare groapă de gunoi.

11 comentarii

  1. xxx Răspunde

    Si care este rolul politiei locale?

    • Altu Răspunde

      Poliția locală vânează oamenii fără mască,de acolo ies bani serioși nu de la mâncătorii de semințe.

  2. Satmarean Răspunde

    Exact, nu mai avem poliție locală? Sau e obositor să patruleze în parcuri? Cât despre nesimțirea celor care lasă în urma lor așa ceva, ce să mai vorbim!

  3. ... Răspunde

    1. Ar trebui interzis consumul bomboanelor agricole pe stradă. În alte țări civilizate nu vezi așa ceva.
    2. Nu știu cum de nu a văzut nici un militzian cum se consumă pe un teren de joacă alcool! Și nu puțin! Bine că de plătit sunt bine plătiți! Și chiar dacă nu ar fi. Prin fișa fostului care e rolul lor??? Să dea amendă la baba de 80 de ani cu pătrunjel?

  4. alex Răspunde

    De ce a investit orasul in camere video, daca nu le foloseste?

  5. Internaut Răspunde

    Lasand la o parte mizeria lasata de cojile de samanta sau ambalajele aruncate prin parc, ceea ce este condamnabil, pubelele par pline.
    Pentru a pastra curatenia e nevoie sa se goleasca si pubelele din cand in cand. Firma de salubrizare nu are nici o responsabilitate?

  6. varu Răspunde

    Dar nici cei de la salubritate nu cred ca prea cunosc zona* ,coșuri de gunoi insuficiente par, dupa cum se vede ,dupa care vine oglinda celor care il frecventeaza .Oare așa fac și acasa?

  7. System Răspunde

    Sa-i vezi pe astia la discutii , cu seminte si bere prin parcuri:
    injura sistemul, tara….ca de ce nu traim ca afara…ca de ce nu …..bla bla bla…
    Te crucesti cind ii auzi.
    Animale !!!

  8. apollo Răspunde

    Toata stima pentru opinia publica revoltata pe faptul ca o anumita institutie nu poate suplini lipsa de educatie si de valori morale a unei generații debusolate (oare familia si scoala au incetat sa existe?) care in lipsa de ocupație fac probabil ce-au vazut in familie!

  9. c4s Răspunde

    Mizerie in locurile publice se face peste tot in lume!, diferenta este ca in alte parti se face si curatenie. Poate e suspendat contractul de curatenie pentru locurile de joaca acestea fiind inchise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.