Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

Locuitorii de pe „Autostrada Codrului” nu mai cred în promisiuni. Un nou protest împotriva Consiliului Județean

Zeci de oameni s-au adunat, din nou, pe „Autostrada Codrului” pentru a protesta. Cu toate că cei de la Consiliul Județean Satu Mare au scos utilajele pe șosea, în această dimineață, oamenii nu cred în promisiuni, astfel sunt deciși să își continue protestul.

Protestul a început în Amați, iar ulterior a continuat în municipiul Satu Mare, unde zeci de mașini au fost „echipate” cu pancarte, sperând că în acest fel vor fi văzuți și auziți de către autoritățile județene.

21 comentarii

  1. pop Răspunde

    Eu nu inteleg de ce nu dau oamenii in judecata consiliul judetean??? cred ca sunt in jur de 7 sate afectate. daca s-ar strange bani sa caute unul dintre cei mai buni avocati din Transilvania,cu asa caz se poate merge pana la CEDO

    • ... Răspunde

      De ce? Păi de exemplu nu ieri au clasat dosarul Sparanghel cu rezoluția fapta nu există? Poate locuitorii din zonă dacă fac un astfel de demers vor afla că acolo nici nu era drum! 😱 În cine și cum să mai ai încredere?

  2. remy martin Răspunde

    Tare cred ca protestul acestora nu are nimic de-a face cu starea drumului :))

  3. comentator Răspunde

    @pop, @remy martin și cu @ion, inteligenții de serviciu. Nu vreți mai bine să mergeți la o terasă să depanați amintiri plăcute din copilărie la un pahar de vorbă? Până nu vine Arafat și iar vă închide terasa mult iubită? Întrebarea e retorică.

    • pop cu remy martin și cu ion Răspunde

      Hai comentatorule si tu aici la terasa ca facem noi cinste cu un pahar,ca de spirt cred ca esti satul .🙂

  4. carcotas Răspunde

    In sfarsit are loc, civilmente vorbind, un demers corect. La noi protestele de strada sunt privite suspicios iar participantii dubiosi si caraghiosi care n-au ce face. Oameni buni, asta este calea! Protestati pana vi se rezolva problema! Si asta nu pt. ca orice problema trebuie rezolvata ci pt. ca problema asta este strigatoare la cer.

    • carcotas Răspunde

      …Si mai mergeti si la ,,Hlizâla”, parlamentarul ,,de Codru” care n-a miscat un deget pt. voi.

  5. Pop Răspunde

    @comentator nu cred ca is un participant regular la comenturi,cred ca pot sa le numar pe degete cate comentarii am
    @remy martin se pare ca altcineva cu acelasi nick te-a jignit
    Inseamna ca sunt cativa agitatori profesionisti aici,caci clickurile si comentariilee ridica un site in ziua de azi

    • remy martin Răspunde

      Stai linistit, nu dau curs jignirilor online. Drept dovada, nu i-am raspuns cu aceeasi moneda, l-am lasat in pace.

      • comentator Răspunde

        @remy martin. Vă rog respectuos să-mi specificați unde vă simțiți lezat în onoarea Dvs. prin comentariul meu anterior. Interesant că numai Dvs.. iar colegul Dvs. de breaslă nu. De glumă nu ați auzit? Faptul că ați avut între Dvs. un schimb de așa-zise replici de toată durerea aia nu e problemă, nu? Oricum constat că de citi nu citiți decât ce vă convine. La sfârșitul comentariul meu scrie clar că întrebarea este retorică. Să aveți o zi bună.

  6. cetatean Răspunde

    TehnicAsist si Mircea Govor isi cer scuze pentru deraj ! Vlas Mirel patronul Tehnicului a tras teapa la 230 firme si la codreni ,iar el e bine merci ! In China era impuscat demult ! Linistiti-va Mircea o sa va rezolve cu o alta firma :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.